Stroomversnelling

Nederland, Woudenberg

De vertrekdatum (29 mei) komt steeds dichterbij. Alles komt nu in een stroomversnelling. De afstemming met kledingmerken en hun fabrieken in Vietnam die we gaan bezoeken. Welke fabriek bezoeken we wanneer. Hoe komen we daar. Wie begeleidt ons daar ter plekke en is er iemand aanwezig die Engels spreekt.

Daarnaast concreet afspreken met de pas opgerichte Vietnamese arbeidshygiëne vereniging (VIHA). Kennismaken en de contacten tussen beide verenigingen te leggen. Benieuwd naar die ervaring en hun ideeën bij arbeidshygiëne in Vietnam. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ondertussen natuurlijk ook zelf praktisch verder voorbereiden. Pasfoto's gemaakt voor de visumaanvraag. Als het goed is komt deze woensdag binnen. Tickets printen, spullen bijeen verzamelen en (lekker Nederlands) het weer in Ho Chi Minh City in de gaten houden (verwachtingen circa 29 graden!).

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Geniet er van!! We volgen je op de voet.

Pa 2016-05-23 22:25:41

Hey leuk Koen, om op deze manier beetje te volgen wat je daar doet, gaaf hoor!

MP 2016-05-25 06:43:25

Ontzettend leuk dat jullie de plannen, die een paar jaar geleden zijn ontstaan, nu toch echt handen en voeten gaan geven. Het is bij jullie in goede handen, Koen en André!

Hester Dekker 2016-05-26 21:55:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.