Terug naar huis

China, Guangzhou

Vandaag de laatste ochtend in Ho Chi Minh en dan terug naar huis. Vanochtend voor het laatst croissantjes gegeten bij de bakker om de hoek. Daarna ben ik nog naar de plaatselijke toeristenmarkt geweest en als laatste heb ik nog een hot-stone massage gehaald. Verkwikt en wel terug naar het hotel, een laatste keer de warmte eraf douchen en toen naar het vliegveld met de taxi.

Uiteindelijk heb ik daar wat meer tijd doorgebracht dan verwacht. Vanwege slecht weer was de vlucht naar Guangzhou 2,5 uur vertraagd. Gelukkig had ik voldoende overstaptijd in China, waardoor ik met een uur speling alsnog mijn vlucht naar Amsterdam kon halen.Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Genoten van je verslagen en blij dat je weer thuis bent

Ma 2016-06-06 14:03:27

Ook erg genoten hier. Geweldig gedaan, André en Koen!

Hester Dekker 2016-06-06 14:23:45

Erg leuk om te lezen! fijn dat het zo'n gevarieerd programma is geworden en dat jullie goede ervaringen hebben opgedaan. Hoor graag meer bij thuiskomst.

Annabel 2016-06-06 16:34:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.