dag 1, vertrek

Nederland, Hippolytushoef

8.45 vertrek van huis naar Düsseldorf. Auto afgeleverd, en met shuttlebusje naar luchthaven. We zijn vroeg. Alle tijd om in te checken en rond te kijken. Broodje+ wat drinken en naar gate. We hebben de dubbeldekker A380 van Emirates. Met z'n vieren bij elkaar in het midden. Schermpje voor ons ontdekken, film kijken, eten, slapen en we landen op Dubai Airport.
We gaan door de douane bij nogal nors kijkende mannen in lange witte gewaden. Onze koffers komen al snel. Netjes in de rij voor een taxi die ons naar Hyatt Regency Creek Heights brengt. Wow!! Prachtig, luxe hotel. Het is al laat, half twee in de nacht. We krijgen een upgrade van Deluxe King kamer naar een Suite, als goedmakertje dat we niet op dezelfde etage als de jongens zitten. We hebben nu een woonkamerdeel en een slaapkamerdeel. En badkamerdeel. Op de spiegel in de badkamer staat CNN tv aan. De jongens hebben een deluxe twin kamer, dus ieder een eigen groot bed. Wij zitten op de 28e, de jongens op de 30e verdieping. Snel slapen, morgen vroeg op.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.