Dag 1, Hippolytushoef - Amsterdam Zuidoost

Nederland, Hippolytushoef

Wat een rotweek is dit! Al dat afscheid nemen, al die bezorgde en goedbedoelde adviezen. Ineens begin ik te twijfelen of ik het wel kan. Verdorie. 's Nachts slaap ik amper. Wat nou als er toch iets ernstigs gebeurt? Dan sleep ik de mannen ook mee. Wat een ellende.
Vanochtend toch eindelijk alles klaar en om 8.45 afscheid nemen van Menno. Op het pad nog een 'nou, daag!!' foto. Tranen verbijten en eindelijk gaan.
Het spoor op mijn GPS begint bij het Kerkplein. Daar pik ik het op en volg het paarse lijntje door de Wieringse polders in een flink tempo naar Opmeer. Het wordt langzaam wat rustiger in mijn hoofd. Ik kan dit. Ik wil dit. Kom op, die kracht heb je wel. Bij een fietsenwinkel onderweg halen ze een irritante aanloper in mijn voorwiel weg. Hé lekker. Door de Beemster, achter Purmerend langs, Ilpenveld, Landsmeer, Amsterdam Noord en daar is het pontje naar Amsterdam Centraal al. Wat gehannes om de route op de GPS om te zetten naar de hoofdroute van Reitsma van Amsterdam Centraal naar Rome, maar kijk, ook dat lukt. De Schellingwoudebrug per ongeluk 2 x gedaan, maar toen kwam het toch goed. Om 15.00 aankomst op de camping, om 15.30 stond het tentje. Batterij opladen bij de receptie en toen lekker op een kleedje in de zon.
's Avonds geen bijzonder goede schnitzel in het campingrestaurant. Al om 21.00 lig ik in mijn bedje.

km stand: 95,4
Locatie: Gaaspercamping
Weer: hele dag flink zon met af en toe wat wolken, ± 24 C.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.