Dag 5, Swalmen - Düren

Duitsland, Düren

Ook vanochtend is er een boel bedrijvigheid bij de medebewoners. Dikke patserbakken rijden het terrein op maar ze kijken niet naar mij om. De onrust zat vooral in mijn hoofd. Tja, vooroordelen...
Ik lummel een beetje rond en probeer wat foto's te maken met de zelfontspanner want ik kan pas om 18.00 terecht in mijn B&B vanavond. Dus pas tegen twaalven op de fiets en na Roermond ongemerkt de grens over. Langs maisvelden, kleine dorpjes, een appelkwekerij (waar ik er 2 van meeneem) en dan langs de Roer. De rest van de dag blijf ik die min of meer volgen. Na de lunch probeer ik met oortjes in muziek te luisteren van mijn telefoon die in het voortasje zit en dat gaat prima. Zoals elke keer zijn de laatste kilometers het moeilijkst. Het is ook nog even zoeken naar het adres. Düren is nog best een grote stad en de GPS weet het ook niet. Na 2 x bij een apotheek de weg vragen blijk ik om de hoek te moeten zijn. Voor de deur wacht ik nog een paar minuutjes op de vrouw des huizes. Ze heeft een prima kamer voor me met 2 x een eenpersoonsbed, een zitje met tv, koelkast en magnetron. Nadat ik al mijn spullen boven heb gedropt rij ik naar de plaatselijk supermarkt voor een magnetronmaaltijd en eten voor morgen onderweg. Het is al wat later. Ik heb nog wat contact met het thuisfront en ben moe. Na alle spanning van vannacht hoop ik nu beter te slapen.

km stand: 80,1
Locatie: B&B Buttlar, Düren
Weer: dag begint redelijk bewolkt, maar het blijft droog en het wordt al zonniger

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.