Dag 3, Overberg - Gennep

Nederland, Overberg

Wat heerlijk dat Ton kwam gisteravond. Een lekker 4 gangen menu gegeten en alles thuis en de komende reis doorgenomen. Samen besloten we dat de tent mee terug naar huis ging. Buiten de gister genoemde voordelen geeft het ook een wat veiliger gevoel dat ik in B&B/hotels of iets anders met een dak slaap. We starten samen; Ton heeft de racefiets meegenomen. De omgeving is prachtig maar toch hangt de donkere wolk van het afscheid boven ons. En weer dringt het tot me door hoe uniek en geweldig het is dat Ton me dit avontuur gunt.
Na de lunch is het dan zover; een dikke knuffel en ik rij verder. Alleen. Ik fiets het komende halfuur de benen uit mijn lijf en bedenk dat dit eens maar niet weer is. Volgende keer samen!
De route gaat lange tijd over de dijk langs de Waal en neemt een klein stukje van Nijmegen mee. Dus al snel weer door natuur en wat kleine dorpjes. Zelfs een klein randje Duitsland. Echt genieten lukt vandaag niet zo. Even na vieren kom ik aan bij B&B Vijverzicht waar inderdaad een flinke vijver in de tuin ligt. Mijn gastvrouw kletst er vrolijk op los maar ik ben moe en heb er eigenlijk geen zin in. De kamer is prima. Groot, wel wat oubollig, maar schoon en een een ruime badkamer. Ik haal wat boodschappen en eet op de kamer. Wat rommelen met opladers, tv kijken en de avond vliegt om.

km stand: 75
Locatie: B&B Vijverzicht, Gennep
Weer: bewolkt, af en toe zon, droog, ± 22C

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.