Dag 20, rustdag

Italië, Cavaion Veronese

Pas om 7.30 wakker! Dat is laat voor mij. Rustig aan vandaag. Na het ontbijt de was gedaan en op de fiets naar Bussolengo voor boodschappen. Het is markt. Ziet er gelijk gezellig uit. Met een handige navigatie app vind ik een grote Lidl en ik sla genoeg proviand in. De hele boel voorzichtig achterop en weer terug. Weet ik gelijk hoe ik de route morgen weer op moet pakken. Ik neem een broodje, drinken en spullen voor bij het ligbedje mee en ontspan lekker in de tuin.
De receptie en het bijbehorende restaurant zijn vanavond helemaal dicht in verband met hun wekelijkse rustdag. Gelukkig heb ik genoeg eten ingeslagen en kan zelfs een pizzabroodje in de magnetron opwarmen. Meestal koop ik van die kleine 0,25 l flesjes wijn maar hier gaan ze alleen voor het grote werk. Dat is natuurlijk geen ramp, maar wel als je daar een kurkentrekker voor nodig hebt. En die heb ik niet. Jammer, de fles verdwijnt veilig in mijn slaapzak voor een volgende keer. Crockett en Tubbs houden me gezelschap.
Heerlijk zo'n dagje. Morgen weer verder.

km stand: 16
Locatie: Locanda Ulivi, Cavaion Veronese
Weer: heerlijk, 25-30C

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.