Laatste dagen

Spanje, Benidorm

Gisteren een uitstapje gedaan naar de bergen op pakweg een half uurtje van benidorm. zijn bij watervallen geweest die niet al te groot waren maar wel interressant met de vele waterkanalen.erg rustig.daarna naar calpe geweest. een wandeling gemaakt aan de voet van een gigantische rots.zondagavond weer op stap geweest met de buren(ook uit almelo). naar een engels cafe waar een gitarist op leeftijd er toch in slaagde om de sfeer van de jaren 60/70 weer terug te halen. Veel engelse en ierse toeristen, die lopen bij 15 graden nog net niet in een zwembroek of bikini over de boulevard.veel mensen van onze leeftijd(klinkt anders dan bejaarden).wel bijzonder de vele scootmobilen.in het appartement is geen internet dus we zijn verplicht regelmatig naar ons eetcafe te gaan trouwens ik vindt het hier bijzonder goedkoop.gisteravond 2x bier en een groot glas wijn voor 3.50 euro.alles is hier toch zeker 20% goedkoper dan in nl.

Vandaag dachten we rustige dag te hebben ,het tegendeel was waar.vrij laat opgestaan en na de koffie met internet rustig naar de hoek van het strand(begin oude stad) waar elke dag op volle borst door een kleine honderd mensen spaanse volksliedjes worden gezongen.dit onder leiding van een krasse spaanse knar die goed kan zingen.vast dirigent geweest.freek en ik hadden een prima plekje .tijdens een lied uit navarra vroegen drie mini bejaarde dames of ze voor ons mochten staan.na wat gedraai(was erg druk)lukte dat en dames zongen uit volle borsten door.na het lied vertrokken ze weer.daarna door gelopen naar het balkon(uitkijkpost)lekker wat drinken.freek komt er tot grote schrik achter dat zijn bankpasjes,rijbewijs,creditkaart en 100 euro weg zijn.de drie dames????????????

Aangifte gedaan en alles geblokkeerd gelukkug was niks opgenomen wel uiterst vervelend en slecht voor de hartkleppen.na wat gegeten te hebben wat rond gekeken bij de carrefour.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.