zaterdaguitjes

Laos, luang prabang

vanmorgen weer heel wat kloosters bekeken (wat) eentje op een redelijk hoge berg met een kleine duizend treden.verschrikkellijk vermoeiend maar toch gered.weer een hele klus geklaard.prachtig uitzicht over de stad.het valt me op dat er toch heel wat touristen zijn onder wie aardig wat nederlanders.veel amerikanen en fransen.wat deense meisjes ontmoet die gelijk een halfjaar onder weg zijn.het is hier wel een stuk goedkoper dan in nl, maar, gezien het aantal nieuwe grote auto, s, draait de markteconomie in de stad prima.het ziet er netter uit dan in vietnam.vanmiddag wezen varen over de mekong (hele boot voor ons zelf).we zijn naar een dorpje geweest waar ze pas sinds 2 jaar elektra hebben.de booteigenaar heeft ons een rondleiding gegeven en we hebben nog wat zitten praten met hen.vanavond zouden we de verlichtte stad in gaan maar wegens gigantische regenval is dat niet doorgegaan.maar hopen dat het morgenavond tijdens de verlichtte bootoptocht op de mekong droog blijft.trouwens het afdingen op de prijs gaat me redelijk af.zit op rond 60 % van dr vraagprijs.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Volgens Agnes hoef je voor een verlichte bootoptocht niet naar luang prabang, in Vollenhove heb je ook verlichte bootoptochten, heel spectaculair. Jammer van de regen, maar morgen beter. wij zijn benieuwd naar morgen, doe er dan een paar beelden bij??

Hans Kelderman 2013-10-19 17:46:29

Wouw Cor dit is niet een gemiddelde vakantie!! ik heb je verslagen gelezen, geweldig, wat een avontuur!!! Veel plezier nog :-)

Helen VW 2013-10-19 23:11:53

Tja het zijn niet voor niets de tropen he...goed dat je je knalgele ponsjo mee hebt? (foto!) Hoe is het eten, heb je veel last van muggen en is het hotel ok?

Maaike 2013-10-19 23:16:18

Geen last van muggen .hotel is prima en ook geen last van de malariapillen

rrrrrr 2013-10-20 10:04:21

Geen last van muggen .hotel is prima en ook geen last van de malariapillen

cor 2013-10-20 10:04:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.