de eerste 2 dagen

Thailand, bangkok

na een prima reis met ethiatairways zijn we vanmiddag in bangkok aangekomen.na abu dhabi veel last gehad van burkafamilies met verschrikkelijk veel vervelende kinderen.
ze zijn ook bijna het vliegtuig uitgezet.na dat we ons hotelletje in oud bangkok hadden gevonden en we ons hadden ingeschreven stond de taxichauffeur weer voor de deur.ik had vergeten mijn rugtas mee te nemen.je ziet het er zijn ook eerlijke mensen want er zat heel wat in.
vanavond even de stad in geweest morgen maarmeens verder kijken zal ik ook wat foto, s plaatsen van het hotel en omgeving.het is toch wel prettig om weer in bangkok te zijn.de geur is in ieder geval nog hetzelfde en lekker warm


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ik ben wel jaloers hoor. Ik zit al 3 dagen in huis met dikke griep. Mijn man ook. Dus wij zitten aan de sapjes en de stoombaden. Maar geniet jij daar maar en ik vind het leuk om het te volgen. Mijn zus reist ook veel en stuurd dan ook van die verslagen. Op een gegeven moment heb je het gevoel dat je mee reist. Groetjes!!!

Joke Alferink 2013-10-11 10:55:13

He glad janus je was me sneller weg dan dat ik door had, heb je toch nog op de valreep een fijne vakantie kunnen wensen, hoop ik. Het is hier zeik weer, en Agnes is door de rug gegaan, Het weer zal wel mooi zijn in Bangkok, tenminste ik heb er nooit regen gehad. nou ja zo vaak ben ik er ook niet geweest. Wel leuk als je wat beelden op de site plaatst, ik ben gevraagd voor de PUM de komende maand naar Pakistan te gaan, Islamabad. Hoelang blijf je in Bangkok??

Hans Kelderman 2013-10-11 14:51:12

Zondag gaan we naar udon thani voor drie dagen en dan naar laos

corraalte 2013-10-11 16:15:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.