budhagrot en waterval

Laos, luang prabang

vanmorgen naar de budha grot gevaren op zo, n smal en lang mekongboot.2 uur heen 2 uur terug.prachtige tocht bij mooi weer en prima stoelen.het waren stoelen zoals je ze ook hebt in een bus dat zat prima.onderweg ook nog een dorpje aangedaan waar ze whiskey stoken en het hele dorp vol hebben hangen met allerlei kleedjes ed.bij de grot aangekomen viel het allemaal flink tegen een aantal budhabeeltjes van groot tot klein stonden in een soort rotsspleet en het leek in de verste verte niet op eengrot.maar gied dat ook maar weer meegemaakt.in de middag met een busje volgepakt als haringen in een ton naar de watervallen.om de 10 mtr stopte de chauffeur om klanten op te nemen , moet kunnen,.de watervallen waren erg mooi.morgen gaan we eens informeren hoe we de rest van de tijd van vol brengen in laos.een belangrijke vraag is gaan we 2 dagen met de bus of1, 5 uurr met het vliegtuig. (kost 60 euro meer).
morgen hebben we antwoord.ik doe een paar fotootjes erbij van de grot, het bootje en de waterval






Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Mooi hoor, die watervallen! En zo'n bootreis is altijd mooi he :-) Ik zou voor het vliegtuig gaan...

Nienkeroos 2013-10-21 18:09:13

Cor, mijn ervaring ga met de bus, Je krijgt een prachtige reis, levensgevaarlijk maar je praat er over 10 jaar nog over. Gaat het goed met je reisgezelschap? Blijf gezond, Cor

Cor H 2013-10-21 18:19:50

Met de bus!!! je hebt toch tijd zat? en wie weet kom je wel ergens waar je stopt en denkt hier blijven we even....Ik zou 't wel weten. Wat een heerlijk luxeprobleem he.

Maaike 2013-10-21 18:36:44

Als je geen last van een hernia hebt dan neem je de bus. Die boten zijn de zelfde als in Maleisiƫ, hartstikke leuk. Ik ben benieuwd wat je gaat doen, vliegtuig is wel veiliger, maar bus lijkt mij mooier. Goede reis dan morgen. Gr Agnes en Hans

Hans Kelderman 2013-10-21 20:20:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.