laatste dag in luang prabang

Laos, luang prabang

na lang wikken en wegen hebben we besloten om per vliegtuig vanaf hier naar pakse te gaan.het verschil in kosten is minder dan 50 euro.i.p.v 2 dagen hobbellen in een busje bij deze hitte is het prettiger om met 5 uur uit en thuis te zijn. we worden wat oude dus comfort gaat ook een beetje mee tellen.het was erg moeilijk om vandaag geld te pinnen.maar uiteindelijk toch gelukt.vanmiddag bij de grootste overdekte markt vam luang prabang geweest.wat een een zooitje en wat een stank maar een oppervlakte zo groot als drie voetbalvelden.maar noem het op en het is te koop.van kluis tot tandenborstel en zakjes stierenbloed tot geroosterde vogeltjes.aan het eind avn de middag nog bij een gouden wat geweest.mooi in de ondergaande zon.kijken wat de dag van morgen brengt we vliegen om 1100 uur en zijn om 12.40 uur in pakse.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk om je reisverslagen te lezen. Ik heb ook wel zin in zo'n avontuur. Tot hoe lang blijven jullie weg? Nog veel plezier in ieder geval. Tot horens. Groetjes uit het het toch nog wel aangename Raalte(wat het weer betreft).

Joke Alferink 2013-10-22 17:33:11

15 november zijn we terug

cor 2013-10-22 17:49:58

Hee maar niet richting noorden? Vanuit Pakse kan je wel een hoop kanten op. Ben benieuwd wat jullie daar gaan doen. Don Det ligt dan wel lekker dichtbij....leuk pap!

Maaike 2013-10-22 22:01:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.