Dublin

Ierland, Dublin

Vandaag in dublin geweest,heel anders dan in begun juni.toen liep ik verdwaasd over de situatie waar ik in zat door de stad.nu heb ik genoten gezworven door exclusieve winkelstraten en kleine steegjes.grote warenhuizen en kleine kroegen.kathedralen en kapelletjes.voor het eerst van mijn leven guinnesbier gedronken.ik overdag in de kroeg nog nooit gebeurd..heerlijk fish en chips gegeten en kip bij kfc.kortom een een fijne dag.kom er inmiddels achter datnik grote twijfels heb over een nieuwe relatie.deze leefwijze bevalt me uitstekend.de ieren zijn vriendelijke maar toch wel beetje vreemde mensen.zoals vandaag lopen er nog steeda mensen met een korte broek en een overhemdje met korte mouwen.waar we gisteren waren daar staat een heleboel onder water.morgen gaan we de mountains in.



Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Krijg het er koud van bij het lezen over die ieren. Veel plezier nog en slaap lekker. Grs, Rolf.

Rolf 2014-11-15 00:13:00

Nee Cor de ieren zijn inderdaad niet het makkelijkste volk. Vergelijkbaar met de schotten, maar zo zijn ze nu eenmaal gebekt. Ik merk nu dat je in de fase komt dat je alleen zijn, gaat aksepteren, heeft ongetwijfelt ook zijn voordelen. Waarom hebben we alleen in nederland 2,5 millioen singels?? Op naar het volgende verhaal. Veel plezier.

hans 2014-11-15 10:23:02

Cor, fijn dat je zo in je uppie kan genieten van mooie en simpele dingen. Wens je nog fijne dagen.

Cor H 2014-11-15 17:02:35

Ik ben ff aan het zoeken gegaan,ikdacht dat moet mij toch lukken,en ja hoor gevonden.Fijn dat je zo geniet.x

Greet 2014-11-15 19:15:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.