Drukke dag

Sri Lanka, Ella

Allereerst heb ik de foto bijgevoegd met het uitzicht van is hotel.vanmorgen zijn we eerst naar de piek aan de linkerkant geweest ik benniet helemaal naar boven gegaan want er volgde nog een aantal trappen met ca 200 treden.zwak ik weet het maarr ken mijn grenzen.terwijl ik zat te wachten kwamen er loslopende koeien en vrouwen die hout sprokkelden voorbij.na de luch een bezoek gebracht aan een theefabriek.leerzaam.daarna bij een grote waterval geweest die bijna droog stond zoweinig regen zou er gevallen zijn.al hoewel tijdens onze lunch een plens water naar beneden met rcht een tropische stortbui.ook hebben we (zegt men)de enige stenen spoorbrug ter wereld gezien die gebouwd is zonder cement of staal. Morgen gaan rolf en nienke de bergtop aan de andere kantvan de foto beklimmen.ik ga niet op advies vanpersoneel van het hotel.regelmatig hoor je hier reuzeknallen die bedoeld zijn om de apen weg te jagen.die zitten achter de bananen en andere vruchten aan

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jullie zien daar wel heel mooie dingen? Het is ook geen straf om in dit hotel te vertoeven? Geweldig om te zien en te lezen!

Joke Alferink 2015-09-10 14:08:44

Dank je wel

corraalte 2015-09-10 19:26:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.