preuts

Cambodja, sihanoukville

vandaag een dagje strand gehad.de aankleding was een beetje de jaren zestig en heel weinig touristen.ondat het weekend is komen hele families in een keer met recht het strand opdenderen.niemand met badkleding ,op een enkele man na, en iedereen duikt volldig gekleed het water in.ik dacht eerst dat zijn vast moslims maar dat was niet het geval.alleen kleine kindertjes mogen zo het water in de rest niet werkelijk geen gezicht.dames in prachtige kleding trekken eerst een korte broek met shirt aan en duiken dan het water in.daar tussen door een verdwaalde touriste met ultra kleine bikini ja valt wel op dan.soms komt er een dorp o.l.v.een monnik naar het strand de meeste oudere vrouwen blijven aan de kant en rest gaat onder toezicht van de hfd monnik te water.heel bijzonder.vanavond zet ik de tv aan zapp twee zenders verder en ik denk dat kan niet waar zijn, vast oorlog.wie zie ik??????? onze premier!!!!!!!!!!.hebben ze hier bvn op de tv.heel apart.kan ik mooi een beetje sprt zien.morgen een dagje varen.ben benieuwd.doe er een foto, tje bij van een heel mooi kasteeltje wat een jongen maakte en van de bewaking van ons hotel.tot morgen

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Goede bewaking hoor!

Joke Alferink 2013-11-02 17:47:12

Ach Cor nu zijn weer vele wedstrijden gefixt, Matchfixing noemen ze dat, Hongarije-Nederland schijn ook gefixt te zijn, lekker zootje dat voetballen. En Rutte daar op de TV ze hebben zich het schompes gelachen waarschijnlijk. En jij hebt niet gezwommen zonde. maar toch een fijne strand dag gehad.

Hans Kelderman 2013-11-02 19:58:43

Dat is nog eens een apart stranddagje :-)

Nienke 2013-11-03 10:51:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.