aan de golf van thailand

Cambodja, sihanoukvilleក្រុងព្រះសីហនុ

vandaag om 1000 uur vertrokken met de bus naar sihanoukville.blij dat we weg waren uit dat hotel de medewerkers waren prima maar het hotel deed zich beter voor op internet dan dat de realiteit was.nog steeds bloedhet weer.eerste gedeelte van de 5 uur durende rit was erg saai.maar daarna kwamem er heuvels en dan ziet zo, n landschap er heel anders uit.wonderbaarlijke inrichting van de bus (zie foto).maar de weg was prima en hij reed.ook de rotsooi buiten bleef hetzelde.bij het busstation was het moeilijker om iets niet in de vuilnisbak te krijgen dan wel.toch er naast.zo kan ik nog wel even doorgaan.de eerste aanrijding onderweg gezien.goed in de kreukels maar geen gewonden de plaats waar we nu zitten is zeker geen mondaine badplaats maar ziet er redelijk uit.aanzienlijk goedkoper dan pnom penh.ik had twaalf reuzegarnalen met rijst en groente voor 6 dollar.hotel is prima.ontbijt moet je bestellen afstand tot het strand ca 5 minuten.morgen in ieder geval een dagje strand en misschien wel drie.de zee waar we bij zijn is de golf van thailand

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Leuk die bussen en als je weet wat het betekend is het nog leuker. dit is een particuliere rijder, zo te zien leuk hoor, en gezelliger dan een lijnbus rijder. En Nu lekker zwemmen???????

Hans kelderman 2013-11-01 15:43:19

Ja hoor komt helemaal goed

cor 2013-11-01 16:51:41

Lekker een strandje pakken! Kan je daar ook een scootertje huren om een beetje rond te rijden? Of gaat dat niet? Gaan jullie nog naar de olifanten?

Nienke 2013-11-01 20:10:06

Wordt een beetje moeilik je kunt hier en in surin alleen maar 1 week vrijwilligerswerk doen

cor 2013-11-02 02:57:36

Oh, dat is jammer zeg.... je kan niet gewoon een dagje op bezoek zoals in chiang mai?

Nienke 2013-11-03 10:51:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.