Liverpool: the waterfront of the world

Verenigd Koninkrijk, Liverpool

Gezellige opstart en op pad naar centrum Liverpool, vooral in de Docks geweest vandaag. Daar is ook de bedrijvigheid van de stad. Gestart in Stanley Dock waar een van de docks is omgebouwd naar het Titanic hotel waar we koffie, chocolademelk en een espresso martini drinken (drankje wat we vanochtend op een filmpje over de stad zagen). Superlekker! Lodewijk is in de auto-mood vandaag en ziet allemaal geweldige auto's die hij zelf wel wil rijden later 😂.
Onze auto weten we gratis ergens neer te planten en vanwege prachtige weer gaan we lekker lopen over de docks. Ook deelgenoot van de start van de clipper ocean race around the world. De start is in Liverpool en over 4 weken horen ze ongeveer aan te komen in Uruguay voor het eerste deel. De andere oceanen komen ook nog aan de buurt.
Lunchen vlakbij het beatles standbeeld en ook nog wat kleren kopen bij Debenhams's voor de kids. Later met auto nog langs een paar statige, Oude gebouwen waar nu theater en muses in zitten en nog een gezellig rondje drank als afsluiting. Thuis broccoli quiche maken met pistachenootjes. Sla er bij en klaar is kees. Voor morgen het Beatles museum en museum of Liverpool en Tate gallery bewaard. Er dreigt weer regen aan te komen. No worry. Voeren we het binnen-programma uit 😉.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.