Damesvoetbal weer vol op de kaart!

Verenigd Koninkrijk, eglwys fach

Heerlijke bedden, kan niet anders zeggen. En dan een kop thee gebracht worden en lekker een boek lezen in bed. Rene gaat eens kijken bij het plaatselijke kerkje en woont met 10 oude mensen een dienst bij. Als hij terug is om half 11 hebben wij al ontbeten. Ondanks het regenachtige weer gaan we daarna uitwaaien op dichtstbijzijnde strand (6km) en vermaken we ons prima ook al worden we langzaam nat ☺. Zeekraal is er ook volop (zie het groen op een van de foto's en de geplukte kraal op de witte keukentafel). En verder is er altijd nog het houvast: na regen komt zonneschijn 😜. En natuurlijk regent het in Wales. Daarom is het gras er ook zo groen. En de schoonheid van Wales is de ligging van de bergen ten opzichte van de kust, wat betekent dat het weer snel kan veranderen en ook over zeer korte afstanden. Laagjeskleding dus.
En zoals een Britse schrijver zei: Zomer en winter zijn in Engeland makkelijk te onderscheiden: in de zomer is de regen iets warmer! En ook fijn om te weten, er valt altijd meer regen naast je dan op je 😉.
En door al die regen in de middag de hele finale van de vrouwen gezien via een Amerikaanse stream die Diederik regelde op onze Engelse TV. Aantrekkelijke finale. Bij de vrouwen wordt weer vol gevoetbald, geknokt en veel aangevallen en niet steeds op de grond gelegen ;-). Hoop dat de mannen veel van het vrouwenvoetbal gaan leren. Na het eten nog potje kwartetten met zijn allen en yahtzee en zo. Ook gezellig!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.