Weekendje uit

Verenigde Staten, El Paso

Welkom mensen die mijn blog lezen. Ik ga hier vertellen over mijn avonturen in Amerika in de meest saaie manier door alles op te sommen en dan te vertellen wat ik er van vond achteraf. Dit is hoe ik het doe voor achtentwintig verslagen en iets wat ik niet ga veranderen. Ik weet dat ik achterloop en dat er nog een paar weken zijn die het zeker waard zijn om te vertellen. Ik doe deze blog voornamelijk voor mijzelf. Om zeg maar alles wat ik beleef op te kunnen schrijven en dan later over een paar jaar, ik dan mijn avonturen kan ophalen met deze blogs. Dit was hoe het initiatief begonnen is en hoe ik het ook wil eindigen. Ik wens jullie heel veel plezier met het lezen van deze blog. Laten we beginnen op donderdag 28 februari.

Deze dag is niet perse heel speciaal maar ik vind het toch nog waard om het te vertellen. We hadden namelijk in de tweede periode een antipesten groep, die ons ging vertellen over alle cijfers van pesten en dat we het echt niet moesten doen. De rest werd opgevuld met professionele mountainbikers die allemaal gekke tricks deden. We begonnen namelijk met drie gasten die op schansen gingen rijden en dan als ze hoog genoeg waren dan allemaal gekke dingen in de lucht gingen doen. En daarna was er dan een persoon die ging freestylen op de grond. Hij liet ons zien hoe je het best je balans op een fiets kan houden en dat ging dan gepaard met trucks. Tijdens zijn freestyle werden dan de cijfers verteld die wij zouden moeten onthouden zodat als we aan het einde waren we dan een prijs konden winnen als we bepaalde cijfers wisten. En zo werd deze twee acts afgewisseld met steeds moeilijkere trucen en andere acties. Ik vond het gaaf om het te zien. Ik heb verschillende filmpjes opgenomen van hoe ze het deden. En het was een goede opvuller voor de 2de periode. Ik heb geen van de cijfers echt onthouden en dan nog ik heb niet het gevoel dat er iemand op mijn school word gepest of dat ik dat zelf zo voel. Maar voor de mensen die dat wel zijn ik hoop dat hun er wat aan hadden.

Vrijdag is weer gewoonlijk lekker naar de Magic store te gaan met Joshua en een paar games gespeeld. Ik heb het altijd wel naar me zin wanneer ik dit kan doen. Ik ben ook blij dat Joshua zelfs na mijn verandering van school nog steeds een goeie vriend is waar ik natuurlijk graag mijn tijd wil besteden. Hij vertelde de autorit een verhaal dat wel bij mij bleef zitten. Hij vertelde mij wat hij vond van mij toen ik voor de eerste keer de klas van Engels in stapte en hoe hij daar ook zijn tijd in had gestoken om met mij om te gaan. We hadden het al een keer over gehad dat Joshua gay is en dat hij openlijk zegt. Ik was een openlijke jongen die niet bang was wat andere mensen van me vonden. Hij vond mij ook interessant en wou een poging wagen om iets te starten tussen ons. We gingen samen koffie drinken en andere activiteiten de dan alleen samen deden zelfs als we het met meerdere hadden kunnen doen. In de een of andere manier ben ik toch gebleven zelf na dat bleek dat ik niet op het zelfde geslacht viel. Ik heb geen last van homofobie en ik respecteer de mensen die open en duidelijk er over kunnen zijn. Ik heb genoeg vrienden die meerdere ideeën hebben over wat ze zijn als geslacht of wat ze leuk vinden. En ik vind het zelfs gaaf dat ze dat in deze wereld zo open kunnen vertellen. Maar goed, het verhaal bleef dus dat ik toch nog ondanks dat ik misschien niet wat hij dacht er een mooie vriendschap eruit heb mogen bloeien. De puzzelstukjes vielen op zijn plek toen hij het vertelde en ik bleef even stil zitten en er over na zitten te denken aan alle momenten dat wij alleen samen waren. Ik vertelde uiteindelijk waarom ik er in mee ging en zelf ook vaak initiatief erin stook. We zaten daarna allebei even stil en waardeerde het moment dat zelfs na zes maanden we nog steeds goeie vrienden zijn. ik ben toen thuis gekomen en heb een film gekeken.

Zondag gingen Diego en ik naar Western Tech. Dit is een bedrijf aan de andere kant van de berg en dat was dus weer een dik half uur rijden. Nu vraag je vast af waarom we daar waren. Het is heel simpel. We hadden in het begin van februari ons ingeschreven voor een paar opdrachten. Een van de opdrachten was een game ontwerpen. We hadden een email binnen gekregen met dat er een samenkomen was zondag ochtend. We kwamen daar een uur te vroeg aan. We moesten dus wachten tot ze er wel waren en gingen om de tijd te doden even een ontbijtje halen bij de Taco Cabana om de hoek. Uiteindelijk was iedereen compleet. We hebben tijdens het gesprek een formulier gekregen en een andere pagina met daarop de vereiste voor de game. Daarnaast kregen wij ook nog help bij het ontvangen van een digitaal pakket waarin allerlei dingen inzaten als huizen en bomen en dat soort dingen. Hiermee kon je je game mee aankleden. Dit was ook een goed moment als team om over alle dingen te hebben die we nodig hadden om op tijd af te zijn. Deze game moest namelijk aan het begin van volgende maand af zijn. ik heb zin om hier aan te werken. Het is weer iets nieuw en hiermee kunnen we nog ervaring hebben en als team nog meer naar ons zin hebben. Ik ben toen thuis gebracht. Ik heb thuis even wat huiswerk gemaakt en daarna met Michael de auto ingestapt. We hadden namelijk een filmavond op de planning. Ik had hier echt zin in omdat we dit al twee weken van te voren hadden geplant. Wat we eerst deden was een goed avond eten halen bij Texas steak house. Ik kende dit al. Dit was het allereerste restaurant waar ik heb gegeten in El Paso. Ik had alleen nooit naam geweten. Maar het was druk. We hebben na een half uur wachten een tafel gekregen. Dit is een steakhouse en waar staan die om bekent ? juist, het vlees hier is verrukkelijk. Ik heb een goed stuk biefstuk met wat kipfilet en wat groenen bonen besteld. En oh, wat heb ik genoten. Dit is een van de meest lekkere stukken vlees dat ik heb gegeten. Na ons bezoek hebben we even kaartjes gehaald bij de bioscoop. We gingen namelijk naar Gretta, een soort thriller waar iemand werd ontvoerd door een gekke vrouw. Klonk erg interessant voor ons maar omdat we nog een uur te vroeg waren zijn we eerst nog even gaan rond rijden en een lekker koffie van Starbucks gehaald. Dat was een koffie die ik wel nodig had. we hadden net onze koffie op voordat we de bioscoop inliepen. De film was heel goed en ik heb er enorm van genoten om dit met Michael te doen. De film is spannend en onvoorspelbaar. Ik heb continue gezeten van welke herinnering is wel waar en welke niet. De vrouw die helemaal gek was speelde het erg goed en bracht de gekte naar voren in de film. Ook de andere acteurs waren erg goed. Ik snap wel dat zoiets een grote impact heeft op je leven. De film is een goede thriller en hij komt zeker in mijn lijst met films die ik nog wel een keer wil zien.

Zondag was niet een hele speciale dag. Ik was erg lui en heb wat spelletjes gespeeld, huiswerk gemaakt en mijn kunstwerk afgemaakt. Ik had in de kerst vakantie mijn project begonnen en het was geen drukkende prioriteit zolang het maar af was voordat ik terug naar Nederland ging. En vandaag was het dan de dag dat ik hem af heb. (er is een foto in de bijlage). Ik was ook de game begonnen met het ontwerpen van de game. We hadden nog veel werk te doen omdat het aan het einde van de maand af moest. Ik had dus een goede reden om alvast te beginnen zodat we daar niet al bij het begin achter lopen zoals bij de robot. Toen we daarmee waren begonnen was het al best laat en we maakte niet echt veel vooruitgang in de eerste twee maanden. We zijn er uiteindelijk toch nog redelijk goed vanaf gekomen. Maar het was fijn na zoveel weken drukte om even een dag rust te hebben en even achteruit te zitten en de dingen doen die ik leuk vind of waarmee ik tot rust kan komen.

Dit was de eerste week dat ik geen Robotics club had na schooltijd. Het was wel raar om weer de bus te nemen naschooltijd. Ik ben ook een nieuw project begonnen waar ik ongelofelijk veel zin in heb. Ik hoop namelijk dat we als team heel erg ons best gaan doen en dat we alles op tijd af krijgen. Ik heb natuurlijk voor de eerste keer een hele avond met Michael besteed. En voor de duidelijkheid, hij is mijn gast-oom. Ik had het heel erg naar me zin en ik wil dit dat ook zeker wel nog een keer doen. Ik ben blij dat ik in Amerika ben gekomen en dat ik al deze dingen mag beleven ik heb nog maar drie maanden op me kalender staan dus laten we dan die laatste drie maanden er wat van maken. Ik spreek jullie in de volgende blog.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.