Drukke week

Verenigde Staten, El Paso

Het is een drukke week. We hebben veel moeten voor moeten bereiden voor de 9 week tests. Ook de druk in het huishouden werd steeds hoger. Je kan zeggen dat e situatie verslechterde. Dat gaf mij dan ook veel stress en gedoe. Ik ging dan ook veel fouten maken in mijn gedrag en mijn dingen die ik doe.

Het is woensdag. De dag waar voor mij alle ellende begon en het rap berg afwaarts ging. De ochtend begon al goed met het opstaan en het voorbereiden voor school. Ik was veel te laat met alles en moest dan ook zoveel doen. De ouders hadden de dag ervoor het slot vervangen. Brad had die ochtend ergens vaag het antwoord wel gegeven over hoe je het slot moest openen. Ik had al veel haast die ochtend en dan moest ik ook nog uitvogelen hoe het slot werkte omdat ik vergeten was hoe hij open ging dus in alle paniek stond ik buitengesloten en had ik dan ook geen idee hoe hij open ging. Ik ben maar naar de bus stop toe gelopen om niet al te laat te komen, maar leven leert mij een harde les en liet de bus voor de tweede keer hem weg laten rijden voor me neus. Ik had dus iemand anders moeten regelen om me thuis te brengen. Ik ben eerst een paar studenten van school gaan bellen met de vraag of ze me konden brengen. Helaas sommige namen niet op en andere waren al op school waardoor ze me niet konden halen. Ik heb daardoor Jennifer gebeld met de vraag of ze mij kon brengen. Gelukkig kon ze dat maar eerst haar kinderen naar school brengen. Hierdoor kwam is sowieso te laat voor school. Ik had niet zo goed ontbijt gegeten dus was Jennifer van plan om me mee te nemen naar Village Inn. Een soort van café waar je lekker pancake ’s en gebakken eieren kan eten. Ik heb lekkere blue berrie pancake genomen met zwarte koffie. Jennifer nam gebakken eieren met thee. Jennifer vertelde me toen dat ze waarschijnlijk al een andere host familie hadden. Ik kon me oren niet geloven. Ik was ontroerd en blij om te horen dat ze zo snel een host familie gevonden was. Ze vertelde me dan ook wie het waren en ik wis gelijk over wie ze het had. Ik had er wel zin in om naar hun toe te gaan in plaats van bij de Lanigans te blijven. Na heel wat gepraat te hebben en ons tweede ontbijt op gegeten te hebben bracht ze terug naar school. Ik ben na school naar Jennifer gegaan om daar avond te eten omdat ik nog steeds niet naar binnen kon. Ik heb uiteindelijk een berichtje gekregen van Brad met de code van de deur, maar ja, dat is veel te laat als zeg jezelf. Ach ja, ik met rond 10 uur naar huis gegaan om volgende dag weer op tijd op te staan en naar school te gaan.

Donderdag ben ik weer naar de Youth group gegaan. Heb wat Bible studies gedaan en lekker gegeten. Daarna hebben we mensen geholpen met iets maar ik weet me god niet meer wat. Laten we zeggen dat we het erg gezellig hebben gehad.
Die vrijdag heb ik het gesprek met de ouders gehad en zijn we even naar de bibliotheek. De hele dag was niet erg bijzonder. De Dungeons en Dragons sessie ging niet door omdat Kate naar de dokter moest en ja naast het gesprek (te lezen in mijn vorige blog) was er niks aan.

Zaterdag stond ik vroeg op voor het gesprek met Christine en de ouders. (wil je lezen hoe dat ging ? lees mijn andere blog.) Na het gesprek ontstond er een soort van spanning. Nathaniel was jarig maar ik en de ouders waren niet bepaald blij. Dus tijdens zijn cadeautjes uitpakken was er echt een heel nerveuze situatie, niet bepaald prettig als je het mij vraagt. Ik ging maar huiswerk voor school tot James naar zijn baseball game ging. Ik had gevraagd of ik mee kon zodat ik kon zien hoe goed ze waren. Ik was best wel verveeld omdat het gewoon een hele saaie wedstrijd was. Op een gegeven moment ergens rond 5 uur ging Marco me opeens bellen. Ik was zo van: bro, wat doe je ? Hij wou me gewoon vertellen dat hij me mist en dat hij het lastig heeft zonder mij. Ik vond het leuk dat hij belde ook al koste hem misschien wel zijn kop maar we hadden een leuk gesprek met elkaar en we deelde veel liefde met elkaar. Na dat hij ophing was de wedstrijd bijna voorbij. Helaas heeft James team verloren, maar hij zei dat hij wel naar zijn zin had. Eenmaal in de auto ging we naar de bios rijden. De bioscoop heet Alamo Drafthouse cinema. In deze bioscoop gingen we naar ‘’house with clocks in the walls‘’ kijken. Ik moet zeggen dat het een bijzondere bioscoop is. Uberhoud de bioscopen in Amerika zijn anders,. Veel ruimte en grote luxe stoelen. In deze bioscoop kon je zelfs een avondmaal bestellen tijdens de film en die dan ook lekker op peuzelen. Ik vond het een leuke film voor kinderen en ik denk dat zij het ook heel leuk hebben gevonden. Voor mij was het gewoon een doorsnee kinderfilm die helemaal niet zo bijzonder is. Na de film zijn we naar huis gegaan. Thuis heb ik met James nog even naar ’’Guardians of the galaxy vol. 2’’ tot we allemaal naar bed moesten. Ik moet zeggen ondanks het rotte gesprek in de ochtend is de dag toch nog niet zo slecht verlopen. Laten we zeggen dat het slechter had gekund.
Zondag was ook niet zo’n interessante dag. Ik ging in de ochtend naar de kerk, heb daar voor een paar mensen aandacht geschonken op de prayers list. En eenmaal thuis huiswerk gemaakt en een beetje chillen. In de avond als familie samen gegeten en daarna tv gekeken. We gingen daarna allemaal naar bed. Ik had nog een extra dag vrij wegens Columbus dag. Maar de ouders moesten nog gewoon werken en de kinderen gingen naar hun vrienden dus ging ik maar naar Jennifer.

Maandag stond ik niet te laat maar ook niet te vroeg op. Waardoor ik rustig een ontbijt kon eten en naar Jennifer kon lopen. Vandaag gingen we naar het werk van Kenny, de host vader van Leo en Diego, waar we dan een rondleiding kregen en daarna na de Chevrolet dealer om een auto voor Anna te kopen. Zo Kenny werkt als CEO bij een ouderen verzorging tehuis. Hij regelt alle dingen rondom de verbouwing. Een van zijn ideeën is om een gang om te toveren in een straat. Voor de mensen die daar voor de rest van hun leven blijven kunnen dan in een soort van huis lopen. Ik vond het een leuk idee. Hij vertelde dan ook dat dit al eerder is gedaan in Nederland en sommige plekken in Amerika. Het is een groot complex en erg indrukwekkend. Er was ook een kleine kerk in het complex. Waar mensen konden bidden. Het was zo stil van binnen er was amper geluid als je stil was.(Zie wat foto’s beneden hoe de kerk eruit zag van binnen.) Na De tour gingen we naar een Chevrolet dealer. Ik mocht in een echte Corvette zitten. OMG. Het was geweldig. Je kan in de foto’s mij zie glimlachen. Het zijn erg mooie auto, maar ja ook best wel duur. Ik denk niet dat ik 67.000 voorlopig kan betalen. Maar na dat ze klaar waren zijn we weer naar Village Inn gegaan, maar dit keer niet voor een ontbijt maar een hamburger of salade als lunch. Ik had weer een lekker grote hamburger samen met Diego. Samen hebben we ons eigen burger helemaal opgegeten. Na de lekkere lunch zijn Jennifer en Kenny terug naar werk gegaan en wij terug naar huis. Ik heb die avond ook een diner gegeten en Cards against Humanity gespeeld. We waren lekker melig en lachte om de meest domme dingen. Dat maakte het spel eigenlijk alleen maar leuker. Maar voor ik het wist was het al weer 9.30 dus moest ik weer naar huis om de volgende dag school te hebben.

Ik heb ergens erg wel heel erg genoten van mijn ervaringen ondanks alle slechte invloed van mijn gastgezin. Ik wis zeker wel mijn hoofd boven water te houden en daar heeft de Familie van Jennifer zeker mee geholpen. En gelukkig ga ik haar nog veel vaker zien. Ik spreek jullie in mijn volgende blog. Ciao (1430 woorden)


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.