Nieuw familie

Verenigde Staten, El Paso

Sorry voor de zo late blog. Je kan wel zeggen dat er veel is gebeurd is laatste paar weken. ik heb daardoor bijna tot geen tijd gehad om me blog te schrijven. Nu wil ik jullie even updaten van wat de grootste verandering was. Laten we beginnen waar ik gebleven was en dat was het gesprek met de ouders en daarna ook nog met de coordinator. In het gesprek met de ouders alleen kwamen we tot de conclusie dat er wel wat aan de communicatie tussen mij en de vader moest verbeteren. Ook kwamen werd er duidelijk dat ik meer met hun mee moest gaan doen en vragen waar ze mee bezig zijn of wat ze gaan doen ze hebben even duidelijk gemaakt dat het echt niet de bedoeling is om naar zo'n feest te gaan ook al drink ik niet. Ik besefte dat ik ook fout zat niet alleen hun die helemaal niks doen. We gingen na het gesprek even na denken over wat er was gesproken en zouden dan tijdens de mediation met de coordinator er over hebben wat er als beste oplossing bedacht kon bedacht worden.

De volgende ochtend kwam de coordinator al om 9 uur in de ochtend. Gelukkig wis ik dat al en hoefde ik niet wakker gemaakt te worden. Het gesprek verliep alleen heel anders dan verwacht. Iets in het gesprek wat ik verkeerd zei of dat hun ook zo wouden laten gebeurde liet er op uitlopen dat ik verplaatst word naar een ander gastgezin. Ik heb volgens hun ze kapot gemaakt door mijn acties en ik heb me gedragen als een riskante college student. Na het zo leuke gesprek ben ik naar me kamer gegaan en heb maar een paar mensen gebeld om te vertellen wat er is gebeurd. Wat er ook tijdens het gesprek is besproken is dat ik het afgelopen weekend niet met hun naar phoenix mocht maar ik niet alleen in hun huis mocht blijven. De ouders hebben geregeld dat ik bij Jennifer kon blijven voor de weekend. De rest van de week verliep stressvol en gespannen omdat AYA moest besluiten wat ze met me moesten doen en of ik naar het nieuwe gezin van Erika en Rob mocht gaan. Ik heb daardoor een paar nachten slecht geslapen en was ik erg moe. dit was geen goeie combinatie met de 9 week tests die er die week genomen werden. Ik heb me best gedaan om alle vakken zo goed mogelijk te doen.

Ondanks alles heb ik de testen redelijk gedaan en ben ik voor geen een klas gezakt. Ook heb ik een waarschuwing van AYA gekregen met te zeggen dat dit niet meer ging gebeuren. En dat ik de regels nog een keer zou lezen. Als laatste goede nieuws is dat ik naar Erika en Rob mocht gaan. Het gezin heeft in totaal 10 kinderen. 3 zijn uit huis en de andere 7 zijn nog thuis. De drie oudste zijn dan ook geadopteerd. De oudste die ze zelf hebben gemaakt, Gabriel, is 14 jaar. samen met hem slaap ik op een kamer. (dus weinig privacy.) Ook staat hij op om 5 uur uur om naar band te gaan. Slechts een kleine onderbreking van mijn slaap. De jongste, Abigail, is slechts 10 maanden. Ik ken ze al van de AYA party die een maand geleden was gegeven. Zij hebben me samen met de twee uitwisseling studenten van hun mij naar huis gebracht. De hele autorit hebben we gepraat en er was eigenlijk direct een klik. Dat is dan ook de reden dat ik naar hun toe wou gaan.

Afgelopen vrijdag heb ik al mijn spullen gepakt en meegenomen naar Jennifer voordat ik naar Erika en Rob ging. Ik heb uiteindelijk tot maandag middag gebleven omdat ik maandag nog wat dingen moest regelen voor mijn overplaatsing naar de volgende school. Ik moest van school veranderen omdat het makkelijker was voor iedereen. Ik heb eerst moeten wachten op Brad om de papieren te ondertekenen. dat duurde tot na de lunchpauze waardoor ik niet eerder weg kon dan einde van mijn derde uur. Ik heb tijdens het uur alle handtekeningen. Daardoor kon ik anderhalf uur eerder vertrekken dan normaal. Eenmaal thuis heb ik Jennifer geholpen met de Halloween decoratie, wat erg gezellig was, en daarna mijn spullen bij elkaar gepakt om naar het andere gezin te vertrekken. We kwamen aanrijden en direct werd er al gewaarschuwd dat er mensen kwamen. Ik belde aan en er stonden zo'n 6 kinderen om me heen en veel gegil, maar werd met open armen ontvangen.

ik moet zeggen dat ik dit gezin zoveel gezelliger en leuker vind. Hier is het continue iemand thuis en is het ook lekker druk maar een gezellige drukte. het is niet donker als ik het huis binnenkom. Er zijn kinderen van elke leeftijd en ik heb natuurlijk ook een andere uitwisseling student in het huis. Ik moet zeggen dat het wel leuker is en erg helpt om een extra uitwisseling student te hebben omdat je een makkelijkere connectie met elkaar hebt en je samen in het zelfde schuitje zit. Ook de moeder en vader zijn veel vrolijker en nemen veel meer deel in de familie. Ik denk dat ik het hier veel leuker ga hebben dan bij de andere familie. Ik ga nu veder met mijn andere blog. maar ik wou gewoon even een snelle update gooien of wat er is gebeurd. spreek jullie in de volgende blog. (905 woorden)


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.