Drie dagen weekend

Verenigde Staten, El Paso City

Hey mensen. Het is voor een drie dagen weekend. Het is namelijk maandag Martin Luther King dag. Op deze dag is de gemeente en alle scholen dicht. Niet dat de gemeente al meer dan een maand dicht is maar goed dat is iets anders. Vaak gaan mensen helemaal niks doen omdat iedereen naar werk moet want alleen de scholen en gemeente sluiten de dagen. Ik heb elf die dag ook niet echt veel gedaan ik vond het meer een extra vrije dag dan een speciale dag geweid aan iemand die opkwam voor de rechten van donkere mensen. Want hopelijk weet iedereen wel wat voor speciale dingen hij heeft gedaan voor deze mensen. Wat voor populaire speech hij heeft gehouden. De ik heb een droom die verteld over het feit dat hij hoopt zijn zoon in een betere omgeving te leven. Het is ook zo dat er mensen die ik ken die een weekend weg gaan naar plaatsen als Kentucky of ergens in New Mexico. Ik hoop dat ik een keertje weer een weekend weg ga want de laatste keer dat we dat deden was in november. Ik vond het erg leuk maar is ook best wel ver weg en daarom wil ik het best wel graag weer doen. We gaan wel zien in de toekomst. In ieder geval deze week.
Ik heb deze week op school niet echt iets bijzonder gedaan. Ik ben weer een paar keer naar Robotics gegaan. Onze robot is echt beter aan het worden en we verwachten daarmee klaar te zijn in twee weken. Onze competitie is dan ook al in februari en dat komt nog best wel dichtbij. Voor de rest hebben we gewoon normale lessen gehad en er is niet echt iets speciaals gebeurt tijdens de lessen of na school.
Maar dit weekend was iets om naar uit te kijken. Ik had namelijk erg zin om naar de Magic the Gathering event te gaan. Ik heb namelijk in lange tijd niet meer het spel zo gespeeld. Ik heb wel een paar keer voor dit gespeeld maar niet zo op deze manier. En ik ging deze keer ook met Joshua die nog nooit met zo’n event heeft meegedaan. Dus ik werd zaterdag na het rennen werd opgehaald door Joshua om samen naar de store te gaan. En ja ik ren weer sinds kort. De reden is dat ik naar de bank moet om geld te storten op me Amerikaanse rekening want dat gaat niet zo makkelijk direct en het geeft mij ook een reden om zo’n 6 kilometer elke twee weken te rennen. Hierdoor kan ik natuurlijk al die extra kilo’s eraf sporten en echt gesport terug komen. ( sarcasme). Maar we zijn samen naar de store gegaan om daar het erg naar ons te hebben. Ik ben tweede geworden van de 10 mensen die uiteindelijk kwamen dagen en heb een redelijk grote prijs gewonnen. En al dit voor 25 dollar. Ik heb de waarde er volledig eruit gehaald. Ik ben toen weer terug gegaan naar huis. En de ik moet je vertellen dat ik nog steeds niet klaar ben met de plezier. Ik heb in de avond afgesproken met Elijah. Elijah is van de Robotics club en hij is een echt aardige jongen. Ik heb vaak tijd met hem besteed na Robotics. Wij samen werden dan laat opgehaald. Ik niet eerder dan 6 uur en hij ook ergens rond die tijd. Hierdoor hebben we best veel tijd met elkaar doorgemaakt en zijn we elkaar een beetje beter leren kennen. Ik had de laatste keer dat ik hem zag uitgenodigd om met mij mee naar de bioscoop te gaan. Ik wou nog heel graag naar de nieuwe spiderman film gaan maar hij had hem al gezien. Ik wis hem te overtuigen om toch mee te gaan en hem voor de tweede keer te zien. Oh wat heb ik genoten. Ik vind dit een geweldige film en ik kan hem zo voor een tweede keer zien. Het is namelijk een totaal andere manier van het verhaal te vertellen. In een meer stripboeken manier. Ik vond dit een hele leuke en originele manier om het verhaal te vertellen. De kleuren en het verhaal ontwikkeling. Het is zeg maar goed neergezet. (dat was mijn kleine review van de film) na de geweldige dag ben ik wel weer naar huis gegaan en heb nog even genoten van de laatste paar minuten.
Zondag stond ik redelijk laat opgestaan. Ik werd dan ook ergens rond 11 uur opgehaald om Kris te helpen in het huis en de tuin. Daarvoor werd ik dan wel voor vergoed. We hebben eerst nog even een lunch gehaald en zoals bij elke Amerikaan hebben we een soort lekkere burger met frieten gehaald. Na onze lunch. Heb ik snel even de lichtjes van het dak afgehaald en tegelijkertijd me vader aan de telefoon gehad. Maar hij was niet zo blij mee dat ik nog erg veel geluid maakte tijdens het opruimen. (nog steeds sorry pap). Daarna hebben we de schuur in de tuin leeggehaald en alles geordend. Dat was ook wel nodig als je al die rommel zag en de kapotte kartonnen dozen. We zijn uiteindelijk na twee uurtjes klaar met de klusjes en dan werd het ook weer tijd voor mij om naar huis te gaan. En thuis heb ik nog een paar potjes Magic gespeeld. Ik had ook de tijd om aan mijn bekertegel te werken. (resultaat in de foto’s). En ik heb een heel voorspelbaar thema gebruikt. Marvel studio’s is toch een van mijn grootste interesses. In de avond heb ik een nieuwe Netflix film gezien genaamd IO. Maar het is niet echt een aanrader om te kijken. Het een van dat soort films waarbij de wereld aan het sterven is en dat er een hoge nood is om te kijken naar een nieuwe plaats van leven. Het is een voorspelbare en saaie film met niet echt een interessante twist. Na die film vond ik het dan toch wel tijd om weer naar bed te gaan. De film maakte me goed moe met de saaiheid.
Maandag hadden we Martin Luther King Day waardoor we een extra vrije dag in onze agenda konden schrijven. Maar eigenlijk was de hele dag niet interessant ik ben thuis gebleven om huiswerk te maken terwijl het gastgezin naar een speel paradijs ging tot en met twaalf jaar. En naar mijn mening dan ook niet interessant is om daar voor een paar uur te wachten tot ze klaar zijn en dan thuis komen en de rest van de tijd huiswerk te maken. Ik heb daarin een goede keuze gemaakt en ben thuis gebleven want zo snel ze thuis kwamen konden we dan met zijn alle wat anders leuks doen dan ik alleen maar saai huiswerk te maken.

Ik vind het wel fijn om 3 dagen weekend te hebben want naar mijn mening is 2 dagen gewoon veel te kort. Je kan gewoon zoveel meer doen en ook zoveel meer uitrusten in 3 dagen dan in de korte twee dagen dat we weekend noemen. Ik zou echt wel wat meer uren op school willen hebben per dag om 1 dag extra vrij te hebben. Helaas gaan we dat niet doen en blijven we bij de twee dagen per week. En moeten wij dan maar het beste van gaan maken. Maar goed ik heb er wel van genoten en kijk dan ook weer uit naar de volgende 3 dagen weekend die er natuurlijk aankomt. Dit was mijn weekend blog en spreek jullie in de volgende. (1254 woorden)


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.