Dag 1: Twentynine Palms - Los Angeles

Verenigde Staten, Twentynine Palms

Zoals verwacht zou de jetlag ook bij ons toeslaan... Om 04u was iedereen al wakker, toch nog maar eens omgedraaid tot 05u! Wat doe je op zo’n vroeg uur?... Ahja, naar de zonsopgang gaan kijken. We stonden echt op de right spot om de zon prachtig te zien opkomen.
Gelukkig ging het ontbijt al om 06u open zodat we op dit ontiegelijk uur al in de wafels konden vliegen, man wat waren ze lekker!😋
Met onze magen goed gevuld zijn we vertrokken richting LA met een tussenstop in Joshua Tree NP. Bij het visitors Center kochten we de American the Beautiful pass, hiermee mag je dan in alle nationale parken binnen.
Er was me al verteld dat Joshua Tree NP heel mooi was, maar dat is een understatement, het is prachtig! Onze eerste stop was bij Skull Rock waar we ook wat over de rotsen geklauterd zijn, heel leuk! Dan op naar Hidden Valley, het is een korte trail maar zeker de moeite waard. Alleen stonden de pijltjes onderweg niet goed aangegeven (of waren wij teveel aan het rondgapen?...) waardoor we plots de weg kwijt waren... Ik hoor jullie al denken, “hoe kan je op die korte trail nu verkeerd lopen?”, nu ja, wij zijn daar toch in geslaagd, wat gaat dat geven in Yosemite of Zion?! 😅 Gelukkig is de vallei niet zo groot waardoor we na wat klauterwerk toch weer op het juiste pad zaten! Maar met allemaal rotsen die op elkaar lijken en bij een temperatuur van 35 graden kreeg ik het letterlijk en figuurlijk toch wat warm...
Ons Emma begon ook wat last te krijgen van de warmte waardoor we de trail naar Barker Dam maar laten vallen hebben, weer een reden om terug te komen... 😊
Dan maar op naar LA! Man man, van de zalige rust in Joshua Tree naar de drukke gekte in de City of Angels, wat een verschil... We hebben eerst nog wat aan het zwembad gelegen en daarna zijn we Hollywood Boulevard gaan verkennen. Dit ligt hier bij het hotel om de hoek, dus we konden te voet gaan. Gelukkig maar want het verkeer in LA is echt wel hectisch. Maar wat is dat voor een circus?! Hier weet je echt niet waar eerst kijken, gelukkig is het maar een kort stukje en hielden we het vrij snel voor bekeken. Nog snel een hapje gegeten en dan terug naar het hotel waar de kids al snel hun bedje opzochten... Ook bij mij vallen de oogklepjes stilaan dicht dus, slaapwel en tot morgen! Dan staat de studio tour in Warner Bros op de planning en als we de fut nog hebben, de wandeling naar het Hollywood Sign...

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Bij het Griffith Observatory heb je een heel mooi zicht op het Hollywood sign.

Ron Notenboom 2018-07-02 07:02:20

Daar gaan we morgen naartoe! Want de Escalade betreft, je vroeg gisteren of er genoeg plaats was voor 4 koffers, ja hoor, een zee van plaats!

Mermans.USA 2018-07-02 07:08:39

Goed om te horen. Fijne reis nog verder.

Ron Notenboom 2018-07-02 07:12:40

Ik had wel een ander beeld van LA, het lijkt me toch een beetje een ‘zottenkot ‘ . Wij krijgen waarschijnlijk vaak Beverly Hills te zien op tv. I.p.v. de stad zelf. Tip: loop niet te veel meer verloren !

Ma 2018-07-02 09:00:02

Hey Vanessa, Mooie foto's ! Nog 2 nachtjes slapen en dan starten wij de achtervolging ;-). Hopelijk kunnen we tegen de warmte daar ... Genieten, genieten, genieten !!!! Groetjes, Heidi.

Heidi 2018-07-02 19:00:04

Genieten zijn we zeker aan het doen, je krijgt hier zoveel indrukken te verwerken, niet normaal! Tja, wat de warmte betreft, hier in LA valt het goed mee, in Joshua was het een ander paar mouwen. We zullen het wel gewend geraken zeker?!

Mermans.USA 2018-07-03 07:57:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.