Donderdag

China, Nanjing

Wederom een anekdote uit de fitnessruimte.
Mijn vriend de dikke Dribbelaar is er ook weer. Natuurlijk eigent hij zich de afstandsbedieningen van beide televisie schermen toe. En ook nu weer voert hij zijn lachwekkende dansje uit. Ik probeer er geen aandacht aan te schenken maar er is , buiten de meeuwen, verder weinig anders.
Dan de muziek maar nog wat harder. Hij pakt zowaar een paar gewichten. Zou hij dan echt iets van een sportieve handeling gaan doen?
Even later een luide klap! Hij heeft de gewichten laten vallen, de sukkel.
Hij begint maar weer te dribbelen. Dat gaat hem beter af.
Hierna pakt hij toch weer de gewichten en hetzelfde gebeurd weer. Hij laat ze helemaal niet vallen, hij gooit ze gewoon bewust op de betonnen vloer! Het is hem blijkbaar te veel moeite om te bukken laat staan ze in het rek te leggen. En iedereen kijkt natuurlijk naar je als je veel geluid maakt.
Even later heeft hij er genoeg van en vertrekt de gewichten midden in de zaal op de grond achterlatend. Ook de handdoek die je bij binnenkomst krijgt en de afstandsbedieningen liggen waar hij ze heeft laten vallen.
Deze man heeft een serieus attitude probleem zouden de Engelse zeggen, zelfs voor een Chinees.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.