Nog even Brunsbutel

Duitsland, Brunsbüttel

Dit wordt de laatste dag in Brunsbutel morgen gaan we naar Cuxhaven en overmorgen naar Norderney.
Vandaag was Elsje jarig jaja 66 alweer de boot was versierd met vlaggen toen we wakker werden, daarna natuurlijk koffie met gebak. s,Middags hebben we het gevierd met een gezellige steigerborrel met de mensen van de omliggende boten.
De kermis draaid hiernaast op volle toeren gelukkig voor die mensen want de eerste twee dagen was het niet veel, het is hier toch anders dan in Nederland 75% van de kraampjes zijn eettentjes. Vandaag in het reuzenrad geweest is best wel mooi!

Geschreven door

Al 10 reacties bij dit reisverslag

Hallo Ad en Els, Hopelijk is morgen het leed geleden. Langs deze weg willen we Els hartelijk feliciteren met haar verjaardag en mooi dat jullie er nog een gezellig drankje op hebben genomen. Ik zou zeggen proost. Het weer hier is echt anders met veel zon, maar ook veel wind en morgen oost tot noord-oost, goed te doen zeker ? De gezondheid van Riet is wat minder, we zitten nog in de onderzoek fase met scans e.d. Ook afgelopen maanden een paar keer ge-whatsapt naar Els, maar denken dat de berichten niet doorkomen. Hoop dat jullie goed thuiskomen. Groeten uit M'burg van Riet en John

Riet en John 2016-08-14 21:29:00

Van Harte Gefeliciteerd Els. Wij wensen je nog vele mooie jaren. Nog even; dan zit jullie mooie reis erop. Leuk dat we de verslagen met je konden delen. Nog even er tegen aan dan kun je voet op Nederlandse bodem zetten. Het zal afkicken worden in een huis wonen. Maar ach; alles went; net als een vent. Groetjes Annie.

Annie en Louis Toebak 2016-08-14 21:41:14

Els, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele gelukkige jaren samen met Ad. Dat jullie nog mooie zeereizen mogen maken. Misschien ooit met de boot naar Calpe??. Daar schijnt altijd de zon. Groetjes, Toby.

Toby 2016-08-14 21:41:15

Els Van Harte Gefeliciteerd, ook wij hebben een borrel op jou Verjaardag gedronken, (gezondheid) Voor jullie een goede vaart toegewenst. Groetjes Jan Nelly.

Jan Nelly 2016-08-14 21:45:08

Els ook van ons nog van harte gefeliciteerd , ik was het niet vergeten hoor maar de laptop was vastgelopen , ik kon geen mail ontvangen maar ook niet versturen. Nu lukt het wel weer al is het op een andere manier dan dat ik gewend was maar het lukt. Zo te lezen hebben jullie het goed naar je zin en komen leuke dingen tegen geweldig zo hoord het ook. Hier gaat het ook goed ik ga vooruit met de gezondheid. Ben nu 25 keer in de zuurstof tank geweest en moet er nog zeker 15 maar als het ga helpen vind ik het prima. Nog een goede reis en tot horens . dikke knuffel Eric en Aartje.

Aartje en Eric 2016-08-15 10:27:29

Els ook namens ons van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, Nog heel veel gezonde jaren gewenst. Verder nog een goede reis richting huis. Het zal weer wennen zijn, maar thuiskomen is ook weer fijn na zo'n lange reis. Groetjes Cor en Tiny

Cor en Tiny de Hond 2016-08-15 14:29:17

alsnog van harte proficiat en nog vele jaren in goede gezondheid! Wij zijn net terug van de Moezel. Eerst 2 weken gevaren en later nog een klein weekje Duitsland. Zo te zien zijn jullie weer op de terugweg en hebben het reuze naar de zin gehad. Behouden thuiskomst en tot ziens!

Gijs en Leny 2016-08-15 14:57:54

Oeps Els te laat maar alsnog van Harte Gefeliciteerd en Ad jij ook met je vrouwtje. Hopelijk kunnen jullie vertrekken ?? In ieder geval goede terug vaart, Gr. FrNs en Lisette

Frans en Lisette 2016-08-16 14:50:05

Els van harte gefeliciteerd!! En denk leuke verjaardag gehad met steigermaatjes en de kermis! Ook genoten van jullie avonturen! Ja nog eventjes zijn jullie weer thuis! Goede terugvaart!! Hier ook eindelijk beetje zomers gezellig met kleinkindjes naar zwembad geweest,druk hoor 4 meiden in de gaten houden! Nog lekker even genieten! Doeggg Eef

Eef mutsaars 2016-08-16 19:54:07

Hoi hoi, deze had ik dus gemist, maarrr Elsje heb je een dag tevoren gefeliciteerd en op je verjaardag ook,☕️🍰 dus we zijn je niet vergeten,🎉🎉🎉🎉🎉fijn dat je een leuke dag hebt gehad 🍷🍻en dat met een groepje hebt kunnen vieren, gezellig! Liefs van ons 😘😘

Lenie en Henk 2016-08-17 09:37:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.