Lundeborg Haven

Denemarken, Hesselager

Zo Skaelskor weer verlaten en op weg naar Lundeborg en stukje van 22 mijl, het was heerlijk zeilweer ruime wind zuid/Oost krachtje 3 dus zat voor ons.
Om of half een waren we er, het was al behoorlijk druk maar we hadden nog een mooi plekkie dus dat was meegenomen.
Op de kade stonden diverse kraampjes met groente, snuisterijen, kunst en noem maar op dus het was gezellig.
We zijn net met Sjef wezen lopen maar het dorpje is net zoiets als het Vebenabos van vroeger vlak bij Vlissingen allemaal vakantiehuisje maar wel diverse hele mooie.
Op dit moment speelt er nog een bandje op de kade dus we hebben gratis muziek in de kuip.
Vanmiddag ben ik nog wezen zwemmen op het strandje vlak naast de haven, ik wou er eigenlijk soepel induiken maar ik deed mijn voet zeer aan een steen onder water dus viel ik wat onhandig het ïjskoude water in gelukkig zag niemand het ik had bijna een hart verzakking. Maar goed Sjef ook meegenomen dus we waren lekker afgekoeld.
Ook in deze haven weer veel BBQ plaatsen dat is echt de nationale sport hier.
Morgen naar?? waar de wind ons waait


Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ziet er allemaal super leuk en gezellig uit. Geniet er maar lekker van. Ik had je gezicht wel eens willen zien toen je in dat koude water viel.

Jaap, Natas & kids 2016-07-23 15:19:53

Oh oh oh dat soort stunts moet je aan mij overlaten hé Ad, ben ik een kei in. Maar ja nu kwam jij die kei(steen) tegen, hoop dat je je niet bezeerd hebt. Zijn leuke fotoos en die kunst is spek naar het bekkie...net zo als die bbq-Tjes die jullie geregeld kunnen doen. Gewoon fijn en van genieten. Liefs van ons en goeie vaart verder⛵️⛵️🍀🍀😘😘

Lenie en Henk 2016-07-23 16:50:33

Leuk om te lezen jullie avonturen!!! En ook mooie kunst! Eindelijk zomer hier! En al heel wat mijltjes gevaren! Ja echt genieten! Ja Ad beetje uitkijken geen gekke dingen meer doen!! Nog heel veel vaar plezier!! Bij mij nog steeds sukkelen met ouders. Doeggggg

Eef mutsaars 2016-07-23 18:50:15

volgens mij moeten jullie beter op elkaar letten, want anders loopt het mis. Fijne BBQ tijd. Wij vertrekken a.s. maandag richting Zeeland.

Gijs en Leny 2016-07-23 19:50:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.