Sonderborg

Denemarken, Sønderborg

Vandaag van Fjellebroen naar Sonderborg gezeild dit was een flink tochtje van ongeveer 30 mijl er hingen aardig wat buien in de lucht die natuurlijk voor de nodige wind zorgden wat Els weer niet echt gelukkig maakte! Maar goed het was dus uiteindelijk gewoon heerlijk zeilweer en de Dusist Laguna liep als een Kogel!
Soderborgis echt een heel mooi stadje en wat denk je dat ze daar deden? ringrijden!! en wij maar denken dat dat iets typisch Zeeuws is nou mooi niet dus. Ze maken het hier nog wat mooier ze doen de ring tussen de snavel van een haan, nee nee dierenvrienden geen echte haan natuurlijk!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ringrijden doen ze niet in Zeeland alleen,ook Friesland en West Friesland,denk dat het via de Scandinavische landen naar ons is overgewaaid.

christel 2016-07-30 18:11:04

Hoiii...wat was dat groene ding eigenlijk op die foto van het verslag hiervoor? Leuk ringrijden...maar niet heus, zijn vandaag niet naar Vlissingen gegaan omdat daar ringrijden was en gingen dus naar Middelburg en jawel hoor daar kwamen we dus Natasja en Jaap tegen, de fotoos van het mooie stel hebben jullie inmiddels ontvangen! Ik ga gauw het volgende verslag lezen doeiii🍀😘⛵️

Lenie en Henk 2016-07-30 21:43:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.