Grijs en Grauw

Duitsland, Brunsbutel

Nog steeds in Brunsbutel, ja dat zijn wij niet gewend het lijkt wel een caravan, maar het weer is echt Kl.te het miezert al de hele dag. En bovendien waait het ook nog eens veel te hard. Zo het er nu uit ziet kunnen we maandag door de Duitsebocht.
We doen elke dag even palaver ( bespreken wat we de volgende dag gaan doen) onder het genot van diverse versnaperingen en iedereen was het er mee eens het word maandag. We moeten dan wel op een onchristelijke tijd vertrekken ( s,morgensvroeg om een uur of 4) waar zijn we toch mee bezig? Maar dat hoort bij zeezeilen, maar ik ben nog aan het rekenen of ik niet later weg kan.
Het palaver was vrij snel voorbij maar de wijn en het bier smaakten zo goed dat we zelfs nog gezongen hebben, en welk liedje? Juist Rocking Billy van Ria Valk en iedereen kende het en zong uit volle borst mee. De één klinkt dan toch wat beter dan de ander,ik zeg niet wie! Maar ik hoorde zelfs een tweede stem.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Oke, Ad en Els; In Raamsdonksveer zijn er nog koren die leden kunnen gebruiken. Wie weet; maar dan moet je wel nuchter zijn anders wordt je er uit gegooid. En vals zingen wordt ook niet geaccepteerd. Flauwe mensen hier hé. Maar alle gekheid op een stokje; of kennen Zeeuwen dat spreekwoord niet. Ik hoop dat maandag de doorsteek door kan gaan. De wind doet hier ook flink zijn best. We zijn net terug van 2 weken Friesland, de fiets is amper van stal geweest, veel gewandeld en de zeilers bij de Sneekweek hadden hun handen vol de boot te houden. Ook de skûtsjes. Nog een goede terugreis en de groeten; Annie.

Annie en Louis Toebak 2016-08-12 16:11:44

Hoi Ad en Els, ja is balen hé dat je niet verder kunnen, wat ligt in de lijn van de verwachtingen, dat jullie weer thuis zijn? Het was hier gisteren ook waardeloos weer!!☔️💦☔️💦☔️Maar vandaag gelukkig iets beter. Jullie hebben het in elk geval gezellig, een drankje, versnapering en een Hollands lied, dat is toch super gezellig, fijn hoor. Voor maandag alvast succes en goede vaart richting thuis, liefs van ons🍀🍀⛵️⛵️😘😘

Lenie en Henk 2016-08-12 17:58:30

zo Els, ik weet dat het nog te vroeg is: morgen is de grote dag maar toch alvast PROFICIAT EN NOG VEEEEEELE JAREN. Ik ben er zeker van dat deze gelegenheid aanleiding is voor de nodige feestelijke activiteiten. En hopen dat er wat winkels in de buurt zijn, een welverdiend cadeau, daar zal Ad zeker voor zorgen, maar als je het zelf mag/moet uitzoeken is dat ook handig toch?? Hier zijn de temperaturen wat normaler, kunnen de kinderen in Zeeland ook genieten. Geniet ervan, ik drink er ook 'n glaasje (bronwater) op! Ank

ank van sambeek 2016-08-13 08:48:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.