Ankerplaats Thuro Bund

Denemarken, Svendborg

Vandaag heel rustig dus met weinig wind van Lundeborg naar een ankerplaats gezeild in de Thuro Bund een geweldig mooi plekje. Het water was spiegelglad en s,morgens werden we gewekt door een haan dus puur natuur.
Hier heb ik voor de eerste keer de rubberboot gebruikt om Sjef uit te laten aan de kant. Natuurlijk moest ik eerst de carburateur schoonmaken (sproeiers) voor het motorke het goed deed.
Sjef vond het prachtig


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat is grappig...vanmiddag zien wij in Middelburg in de gracht bij de brug voor Ah en de Axtion een man in een rubberbootje dobberen, met een hondje bij hem...we zeiden tegen elkaar moet je die nou zien met z'n bootje en z'n hondje...en dan vertel jij nu dit hihihaha, maar bij jou was het een hele goede rede, dus alleen maar lief dat je dat voor Sjef doet!(jij ziet jezelf toch ook niet daar voor AZ en de Action in je rubberboot(je) varen

Lenie en henk 2016-07-30 21:31:28

Geen AZ maar AH...mooie fotoos trouwens! Liefs van ons xx⛵️⛵️😘😘🍀🍀

Henk en lenie 2016-07-30 21:32:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.