Rendsburg

Duitsland, Rendsburg

Vandaag niet veel gedaan, een beetje door het stadje gekuierd en natuurlijk wat winkels bezocht.
De haven ligt behoorlijk vol met Nederlanders er zijn erbij die morgen in één ruk naar huis gaan varen dus nog net voor het slechte weer, maar wij hebben besloten het rustig aan te doen. Zoals ik het nu kan inschatten gaan wij volgende week maandag pas door de Duitse bocht dan komt er een zogenaamd weergaatje (hopen we)
Het stadje is echt een rustig provincie stadje met mooie winkelstraten (gelukkig niet te veel), wat ook erg leuk was dat op het marktplein kinderspeelgoed van messing stond en een plattegrond van het stadje van rond 1650.
Morgen gaan we als het goed is naa de sluizen van het Gieselau kanaal je kan daar prima liggen en we moeten toch een beetje afremmen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Zo is dat, rustigjes aan, zit niemand achter jullie aan. Genietse. Wij gaan morgen de verhuizing doen bij AC en John. Gisteravond ontspannen avond gehad bij Vlissingen zingt, is altijd super gezellig, wij vandaag ook relaxen en een beetje olympische spelen kijken, het is nog niet hoogstaand, maar dat komt misschien nog, laten we het hopen, ze hebben er allemaal zo hard voor gewerkt. Ik zou zeggen tot het volgende verslag en behouden en goeie vaart, liefs vn ons 😘⛵️⛵️

Henk en Lenie 2016-08-07 15:53:46

wat leuk, dat speelgoed. vooral het weglopende varkentje. Met die trage terugtocht zal het inderdaad eind augustus worden voor jullie terug zijn. Sjef heeft zeker al zeepootjes?? Dat arme dier raakt gewoon niet meer gewend aan de wal! En dan zo nog 'n poos Spanje in 't verschiet, hij gaat er zeker anders van blaffen. 'n Beetje Zweeds-Deens-Spaans, smöreolaaah of zoiets? Kunnen jullie ook tv volgen via de laptop? We kunnen ons hart de hele dag ophalen aan de spelen, toch wel gezellig als er Nederlanders meedoen. Hoe dan ook, rustig aan en geniet ervan, groetjes, Ank

ank van sambeek 2016-08-08 08:50:08

Dag Els en Ad, een fantastische reis die jullie maken en dat Sjefke nog geen heimwee heeft naar zijn vertrouwde omgeving. Het weer bij jullie is net als in 't Veer, ook maar 17 gr. Ik hoop ook voor jullie dat het warmer gaat worden en wens jullie nog mooie dagen op zee en behouden vaart. Groetjes Toby.

toby 2016-08-10 19:00:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.