Klintholm haven

Denemarken, Klintholm Havn

Vandaag lassen we maar weer eens een haven dagje in, de eerst volgende haven ligt op ruim 17 mijl afstand van hier'en dat is al snel 3 á 4 uur zeilen en Sjef moet ook eens lekker kunnen dollen met andere hondjes op het strand.
Nou Sjef is verliefd op een Deense hond hij was er niet weg te slaan.
Rien en Joke zijn vanmorgen vertrokken naar ??? waar de wind ze waait maar Rien heeft wel pech hij is gek op rommelmarkten, en er waren er twee op het haven terrein haha dat heeft hij vast niet geweten.
Vanmorgen was mijn scheerapparaat kapot ik sneed mezelf in mijn wang en snor dus het zal de komende dagen wel een tikkeltje te wild worden met de baardgroei.
Ik heb nog wat foto,s erbij gezet ook nog van Trelleborg want daar hadden ze geen internet.
Morgen verder waar naartoe? ligt aan de wind

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Net nog even voor het slapen jullie laatste verslag gelezen en zie dat jullie ook al aan de selfie's zijn geslagen, mooi hoor. Lekker even een dagje aan wal blijven, beetje de boel verkennen en ook Sjef zijn pleziertjes gunnen hihi. Wij zijn druk in de were bij Annecora en John, hun huis is verkocht en ze gaan 8 augustus verhuizen naar de Ruys de Bererbrockstr.(regenboogflat,4 hoog).tot zover ook weer een teken van leven van ons, genietse saampjes en ook Sjef en goeie wind en een lekker zonnetje. Liefs van ons๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Žโ›ต๏ธโ›ต๏ธ๐Ÿ€๐Ÿ€

Lenie en Henk 2016-07-19 00:26:58

zit Sjef nog in de pubertijd of is dat al voorbij? Hij moet toch begrijpen dat je zo ver van huis niet moet vrijen. Of wordt het toch 'n echte zeeman met in iedere haven 'n vriendinnetje? Straks wordt hij nog gezocht door zijn kinderen via Spoorloos, wie weet. De krijtrotsen zien er inderdaad mooi uit. Maar 't was wel fris zo te zien. Her zijn 'n paar warme dagen aangebroken, 't werd tijd. En nu weer maar zuchten dat 't te warm is!! Nee hoor, ik ga vandaag weer lekker genieten: met de fiets 'n paar ritjes maken en vanavond op school bij Kasper naar de musical. Ben benieuwd. Geniet ze nog, groetjes, Ank

ank van sambeek 2016-07-19 08:12:02

fijn dat je de wind de cours kan laten bepalen! Bedankt nog voor je condolance!

Gijs en Leny 2016-07-19 09:31:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.