Verbrand

Curaçao, Saliña

Vandaag was iedereen thuis weer heerlijk brak, dus weer tijd om een dagje niks te doen! Strandspulletjes bij elkaar gepakt en op weg naar Cas Abou! Aangezien er twee vrienden van Chantal gisteren zijn aangekomen willen zijn alle mooie stranden zien, dus dan moet je Cas Abou zeker hebben gezien!
Ondertussen kreeg ik een intens vrolijk appje van Mick, hij had namelijk zijn alle eerste auto gekocht! Zijn dag kon natuurlijk niet meer stuk!!

Aangezien het gister een zwaar dagje was lag mevrouw van Nes natuurlijk weer zo in dromenland. Toen ze wakker werd merkte ik toch wel dat mijn huid ietsjes gevoel was.. En ja hoor, natuurlijk weer zo rood als een kreeft geworden, TOP! Op de terugweg lekker langs de Rib factory gereden want op zondag hoor je hier gewoon niet te koken! Deze heerlijke spareribs op zitten smullen, een aftersun bad genomen en toen heerlijk mijn bedje ingekropen, met het motto; vandaag een tomaatje, morgen een chocolaatje!!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.