An ordinary day

Curaçao, Saliña

Vandaag weer hard aan mijn opdracht gewerkt. Aangezien ik nu eindelijk ook wat documenten krijg doorgestuurd gaat mijn opdracht wel lekker. In de pauze hoorde ik iedereen praten over de Heidag van aankomende donderdag. Op deze dag worden alle interne zaken binnen de organisatie besproken en gekeken wat er goed kan en wat er kan worden verbeterd. Aangezien ik hier nog niet echt van op de hoogte was gesteld ben ik na de pauze naar Manus zijn kantoor toegelopen of er verwacht word dat ik bij deze dag ben of niet. Hij legde de keuze bij mij en aangezien het mij wel interessant lijkt heb ik gezegd dat ik aanwezig zal zijn.
's Avonds lekker met wat huisgenoten gegeten en gechilled. Rond een uurtje of 11 moest Chantal Nicole nog ophalen van haar werk dus ben ik samen met Rick met haar mee gaan cruisen. Hierna lekker mijn bedje ingekropen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.