FREEEDOMMMMM

Curaçao, Saliña

JAAAAAA vandaag is weer mijn vrije dagje!! Deze week een redelijk rustig weekje achter de rug aangezien ik gister dus niet op kantoor was ivm met de heidag en vandaag weer een vrij dagje. Ik stap met mijn goeie been uit bed en denk eens heerlijke bij het zwembad te gaan liggen. Kijk ik uit het raam; regen.... WEEEEEEEEEEH
Toen ben ik dus maar lekker terug in mijn bedje gekropen en heb ik Netflix opgezet. 'sMiddags kwam mijn grote vriend BamBam zijn auto'tje ophalen aangezien mijn maandcontract is afgelopen, gelukkig heb ik al mijn borg terug gekregen, want hier op Curacao weet je maar nooit. 'S avonds kwam Omar zijn auto gelukkig brengen zodat ik weer een auto had. Dit keer is het een Suzuki Liana, prima auto'tje!
Verder heb ik niet veel uitgevoerd op deze grijze dag, boodschapjes gedaan, gekookt en 's avonds een spelletje gespeeld met het huis.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.