Just as usual

Curaçao, Saliña

Vandaag kreeg ik op stage te horen dat het niet zo slimme zet is geweest om de BES eilanden te mailen over de jaarrekeningen van de zorg. Ik heb blijkbaar voor nogal wat ophef gezorgd waar ze niet blij mee zijn. Maar zoals ze hier ook tegen mij zeggen; of je hebt de documenten niet, of er komt ophef over de aanvraag ervan. Dat blijkt maar weer ja. Aangezien Manus morgen weer op kantoor is na 2 weken, heb ik hem maar even gemaild of we kunnen praten over mijn opdracht aangezien ik vast loop.

'Savonds heb ik er letterlijk een uur over gedaan om thuis te komen. Heel Curacao stond vast naar mijn idee.. Ik heb ook weer goed het domme blondje uitgehangen bij het tankstation aangezien ik niet wist dat je eerst een zwarte hendel omlaag moest klikken voordat er benzine uit de tank zou komen.. Daar stond ik dan 10 minuten als een debiel van alles te proberen terwijl er gewoon groot STAP 1 en STAP 2 de tank stond.. oepsie



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.