Full Moon

Curaçao, Saliña

Vandaag weer vroeg opgestaan voor mijn tweede stagedagje. Ook vandaag heb ik weer de heledag het internet en het archief door lopen struinen op zoek naar nuttige informatie over Curacao. Gelukkig wat jaardocumenten gevonden, dus daar mee aan de slag gegaan.

Eenmaal thuis even het zwembad in gesprongen, omgekleed en opgemaakt voor het feest van vanavond; full moon. Eerst hebben we beneden met zijn alle wat gedronken en vervolgens werden we opgehaald door een partybus. Deze bus bracht ons naar kokomo beach, waar het feest was. Ook al duurde de bus rit minder dan een halfuur, ik heb zeker gelachen!
Na een geslaagd feestje reed de bus om half 4 weer naar huis, natuurlijk was hier nog een afterparty. Toen ik in bedje lag, was Micky alweer wakker, dus even gezellig met hem gefacetimed en toen lekker gaan slapen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.