Reis- en loopdag 10, Lugo - Santiago de Compostela

Spanje, Santiago de Compostella

Vanmorgen in Lugo een prima ontbijtje en daarna om negen uur de bus naar het vliegveld van Santiago de Compostela. Vandaar de looproute weer opgepakt en de kleine 15 km naar de Kathedraal gelopen. Het is DRUK hier!! We liepen echt in een 'treintje'. Gelukkig toch een goed stekkie kunnen krijgen in de buurt van het station. Eerst buskaartjes geregeld naar Fisterra en daarna de stad in. Wat gegeten, de pelgrimsmis in de kathedraal bijgewoond en ook weer twee kaarsjes aangestoken voor de twee vrienden. (gezien het verlengde heilig jaar mochten we door de heilige deur naar binnen, maar helaas werd het wierrook vat niet gezwaaid deze keer)
Daarna nog een beetje door de stad wandelen en wat leuke folkmuziek nog meegepakt. Morgen wat uurtjes hier voor museum en nog wat wandelen ook weer. Apart om hier voor de tweede keer te zijn aangekomen. (18 oktober 2014 en 7 oktober 2022)

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Top, weer gevonden! Gefeliciteerd allebei! Nu nog even nagenieten.

Matthieu 2022-10-08 00:00:25

Gefeliciteerd met deze tocht. En voor straks een behouden thuiskomst. Het ga jullie goed en...over een tijdje begint opnieuw het verlangen te komen om weer eens een tocht naar S. de C. te maken. Hoe dan ook voor alle activiteiten een Buen Camino!

Frans 2022-10-09 09:07:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.