Dag 1, Alphen- Bilbao

Nederland, Schiphol

De reisdag van Alphen naar Bilbao is begonnen. Schiphol was een beetje chaos. Al file op de snelweg. Via cargo toch naar de juiste plek ‘geslopen’. Daarna een grote S via ingang, heeeeelemaal naar de andere kant om rugzak in te leveren. Daarna weer heeeeeelemaal terug naar de security. (Bij ongeveer cargo weer) Toen weer naar midden, D66, waar het incheckwachten een feit was. Vueling heeft ons keurig naar Bilbao gebracht. Met de stadsbus naar het centrum. Langs de rivier naar het oude stadscentrum gelopen. De zogenaamde Casco Viejo. Daar naar het hostal gelopen aan de rand (Ganbara). De computers deden het niet dus inchecken op mijn blauwe ogen. De eerste stunt was gelijk een feit. Locker met hangslot, klik, en de sleutels lagen nog in de locker. Grote kniptang en weg vijf euries borg :-))) Hierna een stempel op de credencial gehaald bij de kathedraal waar we als pelgrims geen toegang a €5,— pp hoefden af te tikken. Hierna lekker door de stad geslenterd en rode wijn met pintxos (= soort tapas) genuttigd. Een heel fijne dag zo met loopmaat en vriend Fons deze keer langs de Camino. Morgen op naar Pamplona en door naar Roncesvalles. 17460 stapjes, 13,1km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wens jullie veel mooie momenten en een plezierige wandeltocht toe. Het weer werkt goed mee de komende dagen. Lekker genieten samen

Annetteopstap 2019-09-29 23:42:47

Mooie wandeling gewenst, geniet van een bijzondere ervaring!

Thieu 2019-09-30 08:49:57

Het is al weer zo ver..... Fijne wandeling en heel veel plezier samen!

Désirée 2019-09-30 10:10:07

Fijne tijd met elkaar en veel wandel plezier. Hou jullie wel in de gaten😜😜

Joke 2019-09-30 19:36:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.