Loopdag 8, A Fonsegrada - O Cadavo Baleira

Spanje, Baleira

Vandaag weer een mooie tocht. Uiteraard Fons even op de foto bij het overnachtings plaatsnaambord. In tegenstelling tot gisteren wat meer natuur en enkelbaans paden ook. Vandaag ook de eerste mountainbikers op het pad, wat toch altijd weer voor wat onrust zorgt. Als loper moet je toch (snel) aan de kant. Eén alto en daarna nog één hele stijle helling. Gelukkig onderaan geluncht en halverwege een cola. Daarna met wat bospaden en ook wat zon-paden naar O. Hier weer een mooi stekkie en in het Hostal prima gegeten. Morgen een ruime 30 km te gaan. Voor het gemak weer een daypack samenstellen en de zware rugzak met het Camino transport meesturen. Grote feesten in Lugo zo te zien hier op TV. We gaan het meemaken!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Meende ik eerst al een boerenzakdoek bij Fons te zien (ik hoop gewoon tegen de ochtendkou....), nu doen m'n ogen zeer van die prachtige das..... Daarmee kun je die mountainbikers wel op afstand houden. En de was hing er ook al weer! Mooie panorama's! Sterkte voor morgen allebei!

Désirée 2022-10-06 16:48:40

Mooie foto's en mooie pelgrims verhalen❤

Jacqueline 2022-10-06 21:30:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.