Dag 6, van Obanos naar Estella

Spanje, Estella

In Obanos weggelopen door de mooie poort. Richting Puente la Reina met de fraaie brug. Hierna een stevig klimmetje en het zeer fraaie plaatsje Cirauqui. Na deze plaats de ‘hemel’ van Ivan. Leuke gast met een drive om van zijn plekje iets te maken voor pelgrims. De Romeinse weg hierna en de mooie paden naar Estella. Voor mij een nieuw stadje omdat ik hier in 2014 langs gelopen ben. De stad wat verkend na het inchecken in de Albergue Parroqial. Basic wel te noemen. De mis bijgewoond en ook een heerlijke salade met glasaaltjes en grote garnalen gegeten. Nog even met de medebewoners gekletst en daarna in de kleine slaapzaal op (stapel)bed gegaan. 40672 stapjes, 30,51Km.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gert, dat waren wel zo'n 100 (honderd!) bijna uitgestorven toekomstige palingen...... Sla verder ook netjes opgegeten ;-)?

Désirée 2019-10-05 18:05:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.