Dag 8, van Los Arcos naar Logroño.

Spanje, Logroño

In Los Arcos door een zenuwachtig rondlopende hospitalero bijna naar buiten geduwd. Om half zeven deed hij de lampen al aan. Zeven uur ontbijt. Half acht wegwezen. Voordeel was wel de mooie zonsopgang ‘in the fields’. Veel gelopen. Mooi afwisselend ook wel qua landschap. De diverse mensen uit de ‘flow’ op en af nog weer tegengekomen. Na Viana is het pad wat meer richting grote stad. Op de laatste kilometer zit Maria. De levende legende die de pelgrims telt. Een stempel. Een kort gesprekje. We zijn laat, beiden moe. In de albergue het ritueel van wasje / dasje. Hierna even de stad verkennen. Terug naar de albergue om wat te rusten. Dan de 19:30 mis met aansluitend de pelgrimszegen en daarna wat eten in de Calle del Laurel. Pulpo en Morchilla de Burgos. Met een wijntje. Half elf op bed. Best nog rumoerig... 42668 stapjes, 32.00 km.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

truste!

Désirée 2019-10-06 23:03:56

Weer mooie dag en een pittige afstand. Van de C. Frances wordt gezegd dat die overdruk is. Het lijkt mee te vallen als ik jouw blogs lees. Is dit juist? Gisteren The Way gezien met andere leden van het Genootschap. Liepen ook de C. Frances. Echt mooie film. Ook voor vandaag Buen Camino.

FranZ 2019-10-07 10:23:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.