Bilbao - Pobena

Spanje, Pobeña

Een dagje met twee gezichten. Eerst langs de ria naar Portugalette. Veel industrie. Ook nog wat motrgen. Dan... de mooie zweefbrug naar de andere oever. Hierna met de roltrap (tsja.... een luie helling voor deze pelgrim) naar boven. Verder langs een slingerend fiets- en voetpad in een waterig zonnetje naar Pobena. De donativo herberg is hier prima. Ook het restaurant heeft weer alles wat een pelgrim nodig heeft. Lekker slapen straks en morgen weer verder langs de kust. Totaal 37500 stapjes, 28km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een aparte brug is dat. Ben jij ook op deze manier naar de overkant gegaan. Ook heerlijk eten wat er op je bord ligt en dat voor weinig geld. Mooie foto's en omgeving.

Joke 2017-10-03 23:10:14

Zo te zien is wat op je bordje ligt niet de kost die je je voorstelt bij een pelgrim met ascetische trekjes........ Maar het is een peregrino gegund dat hij goed voor zich zorgt. Typische architectuur in dat eerste plaatsje.

Frans 2017-10-04 10:23:41

Veel afwisseling van landschappen en plaatsen. Leuk hoor. Die sanataire voorzieningen vragen om uitleg. ..😅

annettes.reisblog 2017-10-05 20:08:22

Zag ik daar nu cavia's. Lopen die daar los rond?

annettes.reisblog 2017-10-05 20:11:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.