Loopdag 4, Borres-(Tineo)Pola de Allande

Spanje, Allande

Een prachtige dag. Tegen twee pelgrims'regels' gezondigd. Een stukje met de taxi gedaan (Tineo-Borres) en de bagage met de Camino transport firma verstuurd.
Excuus: DE Hospitales route.
We wilden die persé doen en om fysieke redenen moest dit wel door een stukje route in te korten en gewicht van de schouders te halen. Maar wat was dit het waard. Zoooo mooi. Ruig, wild, hoog, geen faciliteiten, gewoon het grote niks behalve uitzicht.
Nadeel was wel dat we aan het eind van de Hospitales route nog weer 'even' naar beneden moesten naar de overnachting plek. (+ 10 km)
Uiteindelijk aangekomen, vermoeid maar tevreden. Het eten was ook erg fijn. Asturische kost. Nu weer lekker slapen en morgen de berg weer terug op!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Prachtig en wat een mooie foto's, koeien op het camino pad, zon en blauwe luchten, genieten !!

Rianne 2022-10-02 09:14:59

Heel leuk om jou te volgen maar zo te zien is het wel een zware route verstandig dat jij dan jou rugzak over heb laten brengen. Op de foto’s kunnen wij heel goed de route zien heel mooi. Veel sterkte verder. Groetjes

Wim Brundel 2022-10-02 11:08:29

Wat betreft het 'zondigen': als je héél graag een, in dit geval prachtig (!) doel/de top wilt halen is het goed om je eigen beperkingen te kennen..... Je haalt dan je doel gemakkelijker en met meer zekerheid en wordt in dit geval ook nog eens 'beloond' met geweldig weer! Zo'n kans moet je niet missen!

Désirée 2022-10-02 13:48:12

Prachtig gebied denk om te wandelen maar denk wel zwaar.

Joke 2022-10-02 21:11:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.