Van Peñaflor de Hornija naar Medina de Rioseco.

Spanje, Medina de Rioseco

Helaas alweer het laatste loopdagje. Wel op mijn geliefde Meseta/Tierra de Campos. Vandaag redelijk zonnig en behoorlijk koud nog wel. Nooit geweten dat een rugzak zijwind gevoelig kan zijn, maar dat is wel zo!!!!!! De eerste 10 km weer mooie lange rechte stukken. Helaas alles dicht in het dorpje. Op een mooi plijntje wat eigen spullen gegeten. Op naar het volgende dorpje, weer dezelfde soort lange stukken. Ook weer zo’n 10 km. De enige afwisseling is een stukje bos met een varkenshouderij. Tsja, de jamon Iberico moet ergens vandaan komen. Het volgende dorpje weer alles dicht. Weer zelf wat gefabriekt uit de voorraad. Hierna vlak over een oude spoorbaan naar Medina. Wat gegeten en gedronken bij het busstation. Hierna de albergue in het klooster opgezocht. Mooie stek weer, helaas geen bezoek mogelijk of andere festiviteiten hier. Het stadje nog even bezocht met o.a. de Santiago kerk en het begin van het kanaal van Castillië. Typische huizen op palen hier om een gallerij te maken. Nog wat gegeten en gedronken en terug naar mijn klooster. 40.950 stapjes, 30,7 km.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Leuk weer te lezen hoe het je vergaat en ja bij die nonnetjes ben ik ook geweest. Dus dit was je laatste wandeldag. Goede reis naar 🏠 en bedankt voor je blog 👋

Rianne 2018-11-07 23:39:53

Je laatste trip alweer? Das snel gegaan. Voor jou hoop ik niet. Het was erg leuk al je verslagen te lezen. Maar ook de mooie foto’s die hebt geplaatst waren gaaf, vooral die zwart wit foto’s. Die blijven toch bijzonder. Volgens mij heb je erg genoten en is het goed gegaan. Goede reis terug.

Ron Weber 2018-11-08 10:51:13

t Was leuk en interessant je te volgen Gert. Bedankt. Ga je de tocht nog afmaken en wanneer? Wel Thuis.

Paul Struijk 2018-11-08 13:39:13

De lange, lange wegen zijn zeer herkenbaar. Opnieuw foto's die een mooi realistisch beeld van deze Camino geven. Tot het volgende bericht.Fr.

Frans 2018-11-08 15:01:49

Gert bedankt voor het mee lezen van jou verslag ga jij de route volgend jaar afmaken. Jij zal ook graag Santiago willen bereiken denk ik. Wij gaan in april lopen van af Oporto naar Santiago, Finstera en Murzia. Leuk zijn ook al jou foto's, het gaat jou goed en wel thuis

Marian en Wim Brundel 2018-11-10 11:40:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.