Cobreces - San Vincente de la Barguera

Spanje, San Vicente de la Barquera

Een raar dagje. Uiteraard door het feit dat het weer het laatste dagje is. Maar goed, op naar Comillas. Mooi stadje. Veel oude gebouwen, groots. Hierna door een natuurpark langs de kust. Mooi, maar wel weer veel asvalt. De laatste 2km een waar afzien. Alle pijntjes worden voelbaar, toegelaten. De herberg ligt natuurlijk op de hoogste plek van de stad 😂😂😂 Na de douchd de stad fff in, busstation voor de tijden, een caña in het zonnetje en een mooie maaltijd. Vroeg mandje in. Moe!!! Totaal 37000 stapjes, 27,8 km.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Toch nog aardig druk als ik de beste bedden in de albergue bekijk. En... weer een aardige portie met zo te zien heerlijke vis. Heel anders dan mijn camino's die steeds in het binnenland waren. Zo'n wijds gezicht over de zee, schorren en inhammen levert ook prachtige panorama's op. Tot het volgende blog.

Frans 2017-10-12 12:04:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.