Manzanares el Real naar Cercedillo.

Spanje, Cercedilla

Vanmorgen iets later uit de blokhut vertrokken. Druilerige regen motiveerd niet zo en ook het wat kortere stuk van vandaag laat het toe. Van de albergue van Ray en Rosa eerst naar het stuwmeer afgedaald en daarna langs het meer naar Mazanares. Langs het fraaie kasteel weer de Cañada op, de beschermde veedrijvers route. Met twee koffiestops in dorpjes onderweg (opwarmen en iets opdrogen) uiteindelijk in Cercedillo aangekomen. Wel een heel fraaie route!!! Een hostal bij het station genomen. Morgenochtend de trein naar Segovia. Het is niet verantwoord om de 1800 meter hoge pas over te gaan. Al diverse keren bij de koffiestops ook gewaarschuwd. Zit nu op zo’n duizend meter en zo nu en dan zie je de sneeuw al op de helling net iets hoger. Dus relaxt avondje, alles drogen op de radiatoren en morgen met het tjoeke tjoekje! 33.000 stapjes, 24,6 km.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat je de klim niet kan doen, pittig maar mooi en daarna veeeel dalen. Segovia vond ik erg gezellig. Buen Camino en hopelijk droog weer!

Rianne 2018-10-30 17:47:59

Hi Gert! Ondanks de wolken ziet het er prachtig uit! Geniet ervan :) Ik kom niet verder dan de hoge pas van de 10de op kk voorlopig ;)

Marieke 2018-10-31 11:57:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.