Dag 11, van Santo Domingo de la Calzada naar Bilbao.

Spanje, Bilbao

Bijtijds opgestaan voor een ontbijtje bij het busstation. Het regent, maar wij hoeven niet meer te lopen. Just bussen naar Bilbao. De bus naar Logroño komt op tijd en 45 minuten later zitten we alweer aan de koffie. Na een klein uurtje de volgende bus naar Bilbao. Hier eerst de lunch en dan met het trammetje naar de oude stad. Weer ingecheckt in het vertrouwde Ganbara hostal. Hierna de metro gepakt en in Portugalete gaan kijken. Bij de mooie zweefbrug. Ook de pier nog even op en af gelopen. Terug naar Bilbao weer en wat gegeten. Fons en ik zijn hierna afzonderlijk de stad even ingegaan nog om wat te sjoppen. Hierna nog een laatste drankje op het leuke centrale pleintje en daarna een welverdiende ZZZZZZZZ. 17097 stapjes, 12.82 (loop) km’s.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Die heerlijke ham op een broodje is nergens zo lekker dan in Spanje. Zo vers van het mes. Mooi weer daar. Hoop in het voor jaar de Camino del Norte te lopen. Het ga je goed!

FranZ 2019-10-10 10:15:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.