Dag 7, van Estella naar Los Arcos.

Spanje, Los Arcos

Estella bij eerste daglicht uitgelopen. Gelijk weer de Camino op als je over de rivier komt. De stad uit en gelijk bij het “100 km gedaan” punt in Ayegui. Daarna de wijnfontein van Bodegas Irache. Lief!!! Hierna eigenlijk tot Los Arcos mooie natuur. Vergezichten. Gedachten de vrije loop. In Los Arcos een fijne herberg met avondeten en ontbijt. De avondmis was prachtig en het Italiaanse meisje wat bij de zusters in Zabaldika zong heeft het voor Fons en mij nog een keer overgedaan in de kerk. Bijzondere avond zo. 32539 stapjes, 24,41 km.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Je zit echt in de Peregrino flow Gert. Mooie opnamen van de eindeloze paden door het verdorde landschap maar o zo mooi! Je 'wijnfles' in Bodegas kunnen vullen? Zal wel niet, kost een dag...Wat een mooie kerk. Je geniet ervan en dat mag ook en vooral als Peregrino! Tot de volgende blog!

FranZ 2019-10-06 09:20:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.