GR92(deels) Torredembara - Creixell. 21,8 km.

Spanje, Creixell

Een mooi tochtje het binnenland in (GR92) en weer creatief terug naar de kust. Verder het binnenland in liet wat weinig overnachtingsmogelijkheden zien en ook het transportje morgen richting Barcelona werd wat complexer.
Best warm vandaag. Op het hoogste punt een fijne lunch gehad. Voetjes even aan de lucht. Nu weer terug (bijna dan) aan de kust. Apart mooi hotel wel. Zit aan een doorgaande weg, iets het binnenland in. BAR, restaurant en hotel tegelijk. We zijn de enigen daar. Op zijn Spaans alle sleutels gehad. In de avond nog even naar de kust voor drankje en snack. De route (ex strand heen en terug) 21,8 km vandaag.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Paden zien er soms wel erg spannend uit. Maar de omgeving is erg mooi.

Joke 2022-05-18 19:54:28

Bij het 4e plaatje: precies zo'n zogenaamde 'piste cyclable' kwamen wij in Frankrijk tegen.... Petje af voor Bas, al zal hij 'm waarschijnlijk op hebben....

Désirée 2022-05-18 20:00:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.