Dag 11 : Las Vegas

Verenigde Staten, Clark County

Dag 11 : Las Vegas

Goooooodmorning !!
Gisteren op tijd gaan slapen en vanochtend hoofdpijnvrij wakker geworden. Yes !! Het bed lag ook al prima. Ben wel weer op tijd wakker maar ik vermaak me prima met Facebook en Netflix. Rond 8 uur belt mam via FaceTime en in een dik half uur kletsen we helemaal bij en zie ik Mn mupkes weer even.

Ondertussen heb ik me al aangekleed en is ook Rob uit zn bed gekomen. We gaan de dag beginnen bij het ontbijt buffet. Voor ons gratis dankzij het myvegas spel (normaal betaal je $19,99 pp). We weten niet goed wat we moeten opscheppen. Ze hebben in ieder geval meer als genoeg. We pakken lekker verschillende dingen en eten ons buikje vol.

Als we klaar zijn zien we opeens Tamara en Erik binnenkomen. Ze hebben een tafel bijna naast ons. We kletsen wat en vragen of ze erbij komen zitten. Praat toch wat gemakkelijker. Zo wisselen we wat ervaringen uit. Het is echt gezellig. Op een gegeven moment wordt het tijd dat ze gaan ontbijten en nemen we afscheid. We maken nog even een foto met z’n vieren en dan is het doeiiii.

We gaan terug naar de kamer waar we de tanden poetsen en spullen pakken. We hebben vandaag de tijd dus doen rustig aan. We beginnen bij het welcome to Las Vegas sign. Er staat om half 11 al een giga rij. Wij maken wel foto’s vanaf de zijkant.

Dan is het even zoeken naar de parkeerplaats voor shark reef van mandalay bay. Uiteindelijk vinden we de parkeergarage en lopen we naar de mlife balie om onze reward te verzilveren. Dan lopen we weer een half hotel / casino door om bij de ingang van Shark reef te komen. Gratis alweer dankzij myvegas !! (Normaal $25 pp)

In het begin liggen er wat krokodillen en een grote varaan. Ook hebben ze piranha’s. Ze hebben nog een groot aantal vissen, een kwallentoren en een mooie shark tank op het einde. En je mag ook roggen aaien. Het is alleen erg klein. Ik zou er nooit de volle mep voor betalen. Op een half uurtje ben je er wel doorheen. We gaan terug naar de auto.

We kijken al jaren Inkmaster en willen naar revolt tattoos. Helaas is Joey Hamilton er nog niet maar komt rond 2 uur. Sausage werkt in de andere vestiging maar heeft vrij vandaag. Jammer.

We rijden de snelweg maar weer op om naar Count Customs te gaan. Deze serie kijken we heel vaak op zondagavond. Binnen is een gratis expositie. Altijd leuk om even rond te neuzen tussen al die coole auto’s en motors. Maar ook hier ben je op een half uurtje wel klaar.

We pakken de auto weer en rijden naar het andere outlet, de premium outlet south. Ook daar vinden we bij Converse geen leuke schoenen voor de kids. We happen een broodje weg bij Subway op de food court. Dan lopen we nog een rondje. Bij gap had ik een trui gezien met de letters als Amerikaanse vlag maar helaas hier ook niet mijn maat. Wel bij de mannen maar daar zijn de mouwen te kort. Wie weet kom ik hem nog tegen.

We rijden nog eens terug naar Revolt om te zien of Joey er nu wel is. En ja hoor daar zit de winnaar van Inkmaster seizoen 3. Ik maak een paar foto’s en dan gaan we weer. Toch cool de master aan het werk te zien. Zelf zitten ze (Joey en sausage) volgeboekt tot maart volgend jaar.

We rijden terug naar ons hotel. Ik heb alweer een beetje hoofdpijn dus wil even rustig liggen. Als rond kwart voor 6 de hoofdpijn iets weg is gaan we maar op pad. We steken over en beginnen bij de m&m store. Omg 4 etages vol met chocolade. Ook kijken we in de naastgelegen coca cola store. Ook altijd leuk.

We zien een dennys en gaan daar eens zitten om iets te eten. We zijn nog nooit bij dennys geweest. Ik pak wat chicken strips en mozzarella sticks en Rob een Bourbon chicken skillet. Het eten smaakt echt prima. We delen een oranje fanta. Als we ons buikje weer vol hebben betalen we de rekening en gaan de strip weer op.

We lopen een heel stuk over de strip tot na flamingo’s. Dan hebben we geen zin meer om verder te gaan en steken de straat weer over zodat we bij Caesars palace uitkomen. We lopen aan die kant van de strip terug. Bij Bellagio wachten we op show. Stipt 8 uur begint deze. Het liedje swingt de pan uit en en fonteinen dansen op de muziek.

Na vijf minuten is het afgelopen en lopen we verder. We hebben nog 1 myvegas reward en die wil ik nog verzilveren. Dus lopen we NYNY in om naar de mlife balie te gaan voor de achtbaan tickets. Helaas komen we daar erachter dat mijn bon niet werkt omdat ik al drie rewards had gehad. Die van Rob werkt wel. En laat hij nu net geen zin in de achtbaan hebben. Kan ik mooi in zijn plaats gaan.

We lopen naar de achtbaan en ik kan meteen doorlopen naar de karretjes. Ik pak het tweede karretje van voren en ga zitten. Beugel naar onder en gaan. Ik was even vergeten wat voor rammel baan het ook weer was. Pffff maar het uitzicht op de strip vanuit het karretje is wel gaaf. Het ritje is maar kort en binnen no time voeg ik me weer bij Rob.

We vinden het wel goed zo en lopen terug naar Excalibur. We gooien nog 1 dollar in een automaat en kunnen er warempel 5 spins van doen. We houden een bonnetje van 0,05 cent over. Whoohoo. We pakken de lift naar boven en ploffen op bed. 20.000 stappen vandaag. Ik vind het best geweest.

Morgen verlaten we de drukte weer en gaan we back to nature. Op naar valley of fire en Zion NP. Voor nu is het nog douchen en bedje in. Slaap lekker.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.